• Garduri Mobile

  Inchiriere garduri evenimente garduri mobile pentru organizare santier, imprejmuire santier. Click aici pentru detalii
 • Scoli si Gradinite

  Va punem la dispozitie spatii pentru sali de clasa, cantine, muzica, spatii administrative, laboratoare, bucatarii si recreere. Click aici pentru detalii
 • Containere pentru birouri

  Oferim o gama larga de solutii de spatiu pentru a asigura o constructie complet functionala. Click aici pentru detalii
 • Evenimente

  Asigurati-va un proiect de succes cu solutiile noastre personalizate . Click aici pentru detalii
 • Organizare de santier

  Pentru o organizare de santier completa si functionala. Click aici pentru detalii
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Inchiriere / Vanzare – Constructii modulare la cheie

Algeco Romania este membra a grupului Algeco Scotsman – lider mondial in domeniul constructiilor modulare. Acesta ofera servicii complete de spatii modulare, solutii mobile de depozitare si de management al organizarii de santier. Grupul Algeco Scotsman opereaza in 37 de tari si are o flota de peste 300.000 module.

Aveti nevoie de spatii temporare sau permanente pentru birouri, complet echipate, gata de a va muta in interior? Noi va putem oferi o solutie rapida!
Doriti sa demarati organizarea de santier, civila sau industriala? Noi va putem gestiona proiectul!
Aveti nevoie de un spatiu comercial pentru activitatea dumneavoastrea? Noi ne putem personaliza containerele pentru dumneavoastra!
Doriti sa organizati un eveniment oriunde in Romania? Noi va putem furniza garduri, toalete si multe altele!
Containerele noastre se pot utiliza in multe domenii de activitate.

Aveti nevoie de un partener de incredere, activ la nivel international, cu standarde ridicate? Atunci apelati la noi, Algeco.

Fie ca aveti nevoie temporar sau permanent, noi va oferim solutia completa de spatiu cu o gama complexa de servicii conexe, perfect functionala intr-un timp foarte scurt, la cele mai inalte standarde de calitate.

Prin “Servicii la 360°” va oferim proiectul la cheie si management dupa livrare: asamblam diferite configuratii de containere si apoi le personalizam cu mobilier, echipamente si toate accesoriile si serviciile necesare pentru ca dumneavoastra sa va desfasurati activitatea in cele mai bune conditii. Solutia finala contine cele mai bune practici alaturi de experienta noastra.

Produsele si serviciile noastre se adreseaza oricarui buget si acopera cele mai inovatoare idei si planuri, fie ca activati in domeniul constructiilor, industriei, educatiei, serviciilor, sau al administratiei publice.

Alaturi de noi va puteti eficientiza proiectele, optimizand resursele financiare, timp si spatiu. Echipa noastra va ofera tot suportul: comercial, tehnic, operational si logistic.

Profesionalismul, experienta internationala, puterea noastra financiara si promptitudinea va demonstreaza ca suntem un partener stabil si de incredere, fiind aspecte ce ne recomanda sa devenim singurul furnizor pentru proiectul dumneavoastra.

Noi va stam la dispozitie pentru dezvoltarea ideilor dumneavoastra, avand capacitatea si experienta necesara, precum si dorinta de a construi un parteneriat de lunga durata.

Echipa Algeco Romania

Bad karma: we can't find that page!

You asked for {%sh404SEF_404_URL%}, but despite our computers looking very hard, we could not find it. What happened ?

 • the link you clicked to arrive here has a typo in it
 • or somehow we removed that page, or gave it another name
 • or, quite unlikely for sure, maybe you typed it yourself and there was a little mistake ?

{sh404sefSimilarUrlsCommentStart}It's not the end of everything though : you may be interested in the following pages on our site:{sh404sefSimilarUrlsCommentEnd}

{sh404sefSimilarUrls}