• Garduri Mobile

  Inchiriere garduri evenimente garduri mobile pentru organizare santier, imprejmuire santier. Click aici pentru detalii
 • Scoli si Gradinite

  Va punem la dispozitie spatii pentru sali de clasa, cantine, muzica, spatii administrative, laboratoare, bucatarii si recreere. Click aici pentru detalii
 • Containere pentru birouri

  Oferim o gama larga de solutii de spatiu pentru a asigura o constructie complet functionala. Click aici pentru detalii
 • Evenimente

  Asigurati-va un proiect de succes cu solutiile noastre personalizate . Click aici pentru detalii
 • Organizare de santier

  Pentru o organizare de santier completa si functionala. Click aici pentru detalii
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Inchiriere / Vanzare – Constructii modulare la cheie

Algeco Romania este membra a grupului Algeco Scotsman – lider mondial in domeniul constructiilor modulare. Acesta ofera servicii complete de spatii modulare, solutii mobile de depozitare si de management al organizarii de santier. Grupul Algeco Scotsman opereaza in 37 de tari si are o flota de peste 300.000 module.

Aveti nevoie de spatii temporare sau permanente pentru birouri, complet echipate, gata de a va muta in interior? Noi va putem oferi o solutie rapida!
Doriti sa demarati organizarea de santier, civila sau industriala? Noi va putem gestiona proiectul!
Aveti nevoie de un spatiu comercial pentru activitatea dumneavoastrea? Noi ne putem personaliza containerele pentru dumneavoastra!
Doriti sa organizati un eveniment oriunde in Romania? Noi va putem furniza garduri, toalete si multe altele!
Containerele noastre se pot utiliza in multe domenii de activitate.

Aveti nevoie de un partener de incredere, activ la nivel international, cu standarde ridicate? Atunci apelati la noi, Algeco.

Fie ca aveti nevoie temporar sau permanent, noi va oferim solutia completa de spatiu cu o gama complexa de servicii conexe, perfect functionala intr-un timp foarte scurt, la cele mai inalte standarde de calitate.

Prin “Servicii la 360°” va oferim proiectul la cheie si management dupa livrare: asamblam diferite configuratii de containere si apoi le personalizam cu mobilier, echipamente si toate accesoriile si serviciile necesare pentru ca dumneavoastra sa va desfasurati activitatea in cele mai bune conditii. Solutia finala contine cele mai bune practici alaturi de experienta noastra.

Produsele si serviciile noastre se adreseaza oricarui buget si acopera cele mai inovatoare idei si planuri, fie ca activati in domeniul constructiilor, industriei, educatiei, serviciilor, sau al administratiei publice.

Alaturi de noi va puteti eficientiza proiectele, optimizand resursele financiare, timp si spatiu. Echipa noastra va ofera tot suportul: comercial, tehnic, operational si logistic.

Profesionalismul, experienta internationala, puterea noastra financiara si promptitudinea va demonstreaza ca suntem un partener stabil si de incredere, fiind aspecte ce ne recomanda sa devenim singurul furnizor pentru proiectul dumneavoastra.

Noi va stam la dispozitie pentru dezvoltarea ideilor dumneavoastra, avand capacitatea si experienta necesara, precum si dorinta de a construi un parteneriat de lunga durata.

Echipa Algeco Romania

Algeco

Algeco (inclusiv Elliott - marca sub care opereaza in UK) ofera solutii de inchiriere de spatiu in 18 tari europene, printre care Belgia, Republica Ceha, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Italia, Lituania, Luxemburg, Tarile de Jos, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, Slovacia , Spania, Suedia si Marea Britanie. Algeco deserveste mai mult de 31.000 de clienti in domeniile de constructii si infrastructura, industrie, servicii si de administrare si detine o flota de aproximativ 235.000 de unitati in 150 de locatii si 22 de tari. Compania a fost creata la inceputul anilor 1950, iar activitatea sa principala este oferirea de spatii modulare si solutii de depozitare sigure pentru companii private si de stat.
   
algeco chengdong

Algeco Chengdong

Algeco Chengdong International Modular Housing (Beijing) Co., Ltd. (AlgecoChengdong), este o companie joint-venture cu capital mixt stabilit intre Algeco Scotsman si Beijing Chengdong International Modular Housing Co., Ltd., (lider in domeniul constructiilor prefabricate in China). Scopul acestei asocieri este de a comasa puterea si expertiza ambelor companii de renume pentru a intampina nevoile clientilor prin oferirea unor solutii optime.

   

Ausco Modular

Ausco Modular este lider national in Australia in furnizarea de constructii modulare si mobile necesare cladirii de spatii temporare sau permanente. Prin cele 10 fabrici aflate in 5 locatii si alte 15 filiale de-a lungul tarii, Ausco Modular deserveste portofoliul de clienti cu peste 13.000 de constructii, oferind solutii de inchiriere sau cumparare in diferite sectoare precum minerit, energie, educatie, constructii civile si rezidentiale, comerciale si de stat. Avand o experienta de peste 50 de ani in relatiile cu clientii, Ausco Modular convinge prin excelenta in a oferi un pachet complet de servicii prin conditii de lucru in siguranta, consultanta, proiectare, management de proiect si mentenanta. Ausco Modular s-a afiliat Grupului Algeco Scotsman in 2011.
   

Elliott

Elliott, filiala Algeco din Marea Britanie, este lider national in oferirea de spatii de cazare relocabile, inclusiv cabine mobile, constructii modulare, spatii de depozitare, toalete mobile, bucatarii temporare, imprejmuiri temporare si solutii de constructii rapide. Elliott ofera facilitati pentru o gama larga de sectoare industriale, cum ar fi constructii, industrie, comert, sanatate, educatie si evenimente printr-un serviciu rapid si eficient datorita plasarii strategice a depozitelor, pentru a se asigura ca toti clientii sunt serviti nediferentiat si beneficiaza de cele mai moderne si avansate facilitati care sa corespunda cerintelor lor specifice. Cu peste 45 ani de experienta in inchirierea de spatii modulare si servicii aditionale, Elliott sprijina clientii sai indiferent de nevoi – spatii de birouri, de depozitare, centre medicale, sali de clasa, etc.
   

Eurobras

Eurobras, cu sediul in Santo Andre, Sao Paulo, Brazilia proiecteaza, produce, inchiriaza, vinde si ofera mentenanta in domeniul constructiilor modulare. Segmentele de piata in care activeaza includ constructiile civile, lucrari publice si industriale, vizand sectoarele de petrochimie, educatie, sanatate si agricultura. Prin intermediul distribuitorilor si al filialelor sale, Eurobras opereaza in 16 regiuni din Brazilia si are reprezentanta in Mexic, Uruguay si Panama. Acesta este considerat lider de piata in Brazilia, cu peste 9.000 de unitati de inchiriere. Fondata in 1980 de catre Carlos Arazanz, Grupul Eurobras a fost achizitionat de catre Algeco Scotsman in 2011.
   

Hawaii Modular Space

Hawaii Modular Space, Inc (HMSI), o filiala a Williams Scotsman, este lider pe piata locala in constructii modulare personalizate din fabrica, birouri mobile si containere de depozitare. Compania este antreprenor general autorizat si a fost infiintata in 1987. HMSI este un distribuitor de servicii complete si solutii la cheie, care ofera suport clientilor in a satisface nevoile de spatiu prin intermediul tehnologiei de ultima ora si a serviciilor eficiente si ireprosabile.
   

Portacom Building Solutions

Portacom Building Solutions este lider national in Noua Zeelanda in furnizarea de cladiri modulare si unitati mobile cu scopul utilizarii temporare sau permanente. Detinand 2 fabrici in Auckland si Christchurch, compania opereaza prin alte 10 depozite cu capacitate de acoperire nationala. Portacom Building Solutions are una dintre cele mai mari flote de inchiriere in Noua Zeelanda, cu peste 1.600 de cladiri oferite spre inchiriere si o gama larga de solutii de imprejmuire. Reputatia sa dezvoltata de-a lungul ultimilor 30 de ani se bazeaza pe securitate in munca, proiectare, mentenanta, management de proiect si rapiditate. Portacom Building Solutions a devenit un afiliat al Algeco Scotsman in 2011.
   
Target Logistics

Target Logistics

Target Logistics, subsidiara a grupului Algeco Scotsman, isi desfasoara activitatea in unele dintre cele mai izolate zone ale lumii prin furnizarea solutiilor de spatiu temporar pentru cazare, tabere mobile pentru echipaje si hoteluri pentru sederi indelungate. Prin produsele si serviciile sale, compania ofera suport atat operatiunilor din domeniul petrolier, minier, al gazelor naturale, al constructiilor cat si programelor agentiilor guvernamentale, in caz de dezastre sau evenimente de mare anvergura. Declarata de catre INC. Magazine ca si „Compania privata cu cea mai mare crestere din America" in 2012 si 2013, aceasta isi are sediul central administrativ in Boston, sedii operationale in Woodlands si Texas si birouri in Williston, N.D.; Denver; Edmonton, Alberta; si Sydney.

   

Williams Scotsman

Williams Scotsman, o companie Algeco Scotsman, ofera solutii de spatiu pentru constructii, educatie, energie, industrie, comert, sanatate si administratii locale, operand in Statele Unite, Mexic si Canada. Williams Scotsman satisface nevoile clientilor pentru spatiu modular si solutii de depozitare printr-o retea de aproape 100 de locatii in America de Nord. Aditional activitatii principale de inchiriere, compania administreaza si dezvolta structuri modulare permanente.