Soluții pentru conformitatea la legislația SSM ȘI SU

Pentru că suntem procupaţi permanent atât de confortul, cât şi de siguranţa dumneavostră am dezvoltat o gamă largă de servicii şi echipamente care să vă faciliteze desfăşurarea activităţii de zi cu zi şi să vă exonereze de potenţialele probleme ce pot apărea.
Pe baza anilor de experienţă am reuşit să găsim împreună şi să consolidăm soluţii personalizate pentru siguranţa angajaţilor dumnevoastră, transformând totul într-un punct de interes comun, creând un mediu de lucru care să corespundă mediului arid al legislaţiei SSM & PSI.

Pentru că soluţiile noastre sunt gândite să vă uşureze viaţa.

Pentru a facilita accesul persoanelor care au dificultăţi în a se deplasa, sau pentru a uşura fluxul de aprovizionare în cadrul societăţii dumneavostră vă punem la dispoziţie o gamă diversificată de rampe de acces, care corespund standardelor în vigoare.

Oferta noastră include:

- servicii complete de pază: agenţi de paza, maşini de patrulare, posturi de pază fixe şi mobile;

- soluţii pentru supravegherea perimetrului, lămpile cu senzor de mişcare, sisteme de alarmă;

Pentru a vă proteja împotriva anumitor riscuri, avem predefinite trei pachete de garantare pentru containere şi mobilier.

Generează un semnal de alarmă în cazul în care detectează urme de fum. Astfel, utilizatorii spaţiului afectat sunt puşi în alertă despre existenţa unui posibil incendiu încă din faza incipientă

Siguranţa dumneavostră reprezintă o prioritate pentru noi! Una dintre cele mai eficiente soluții în lupta cu începuturile de incendii presupune utilizarea stingătoarelor de incendii.

Vă punem la dispoziţie pichetul PSI cu echipare completă (panou, unelte PSI, stingator P6, etc.), este destinat pentru stingerea incendiilor.

Ȋn funcţie de necesitatea dumneavoastră vă asigurăm: