Solutiile ALGECO in materie de containere | Tipuri containere ALGECO

Soluții Algeco pentru diverse tipuri de containere

Soluții Algeco - containere care vă anticipează nevoile

Soluții pentru a satisface toate așteptările dumneavoastră până la perfecțiune.

Algeco se distinge prin experiența, know-how-ul, varietatea și calitatea gamei sale, dar și prin capacitatea de a vă oferi exact ceea ce aveți nevoie. Simplificarea vieții este de asemenea prioritatea noastră, de aceea vă oferim un contact dedicat pe parcursul întregului proiect. Tocmai de aceea, avem mai multe tipuri de containere, pentru diverse obiective: școli, birouri, șantiere de construcții, săli de ședință, cantine sau structuri modulare pentru organizarea de evenimente. Soluțiile în materie de containere oferite de Algeco răspund tuturor nevoilor dumneavostră. Disponibile în 4 game specifice, soluțiile noastre vă anticipează toate nevoile pentru a vă satisface toate așteptările. Fiecare dintre diversele modele de containere este supus unui studiu precis, în funcție de particularitățile sectorului companiei pe care o manageriaţi sau de profilul angajaților dumneavoastră.

Containere ecologice

Angajamentul nostru față de mediu este exprimat în acțiunile de zi cu zi. Folosim un adeziv special pentru a monta podeaua, introducem sortarea deşeurilor în birouri, favorizăm utilizarea plicurilor de hârtie reciclată, se prevede oprirea automată a încălzirii în afara orelor de program. Algeco se adaptează fiecăruia dintre ele pentru a vă propune containere ecologice exemplare în toate aspectele: siguranță, estetică, confort, funcționalitate și igienă. Vă invităm să vizitați realizările noastre, vă vor inspira cu siguranță, apoi nu ezitați să ne contactați pentru a pune bazele colaborării noastre viitoare.

Experienţă de neegalat în construcţia de săli de clasă de o calitate ireprosabilă în sectorul privat şi de stat. Indiferent daca sunteţi în lipsă de spaţiu şi doriţi extinderea şcolii cu săli de clasă adiţionale, sau doriţi construcţia unei întregi şcoli pe 3 niveluri, Algeco vă oferă cea mai bună soluţie.

Want to find a home for your workers and an administrative space for each construction site?

Gardurile mobile se utilizează pentru împrejmuirea şantierelor sau delimitarea unor suprafețe de depozitare.

Containerele maritime sunt soluția de depozitare practică și eficientă, într-un mediu curat, uscat și sigur.

Algeco containers are the solution to the logistical problem related to expanding production and limiting the space of a factory in full swing.