De ce Algeco?

De ce este Algeco cea mai bună alegere pentru afacerea ta?

Experiență de top

Containerele date către închiriere beneficiază de o întreţinere optimă, aşa că prezintă un nivel minim de uzură şi sunt completate de servicii de suport tehnic menite să livreze cea mai bună experienţă pentru clienţii Algeco.

Promptitudine

Avem 6 depozite situate în mod strategic în aşa fel încât să beneficiezi de o livrare promptă, oriunde ai avea nevoie. Standardele de sănătate şi de securitate în muncă reprezintă preocuparea noastră permanentă. Tocmai de aceea, compromisurile în ceea ce priveşte calitatea şi siguranţa nu işi au locul.

Acoperire completă

Dispunem de acoperire la nivelul întregii ţări şi suntem pregătiţi să efectuăm transferuri direct din interiorul grupului, chiar şi atunci când solicitarile dumneavoastră vizează zone izolate.

Analiză

Pentru ca serviciile pe care le oferim să se ridice la un nivel de top în ceea ce priveşte profesionalismul, o colaborare trebuie să înceapă întotdeauna din faza analizei. Ȋn această fază, cerinţele dumneavoastră sunt transpuse de către specialiştii noştri în schiţele tehnice ale proiectului.

Oferta

Schiţele conţin toate elementele necesare pentru ca activitatea dumneavoastră să se desfasoare în cele mai bune condiţii. Odată ce acestea sunt aprobate, noi vă vom trimite o oferta de preţ în funcţie de particularităţile proiectului vizat.

Montaj

Ulterior, montajul este facut de către profesioniştii nostri avizaţi în domeniu, în aşa fel încât să beneficiaţi de o clădire funcţională care să îndeplinească cele mai bune condiţii de utilizare. Se spune că un montaj optim face orice proiect să dureze mai mult şi să fie mai eficient. Tocmai de aceea, ne implicam intensiv în această etapă.

Ȋntreţinere

De asemenea, echipa noastră asigură şi servicii de montare a instalaţiilor electrice, sanitare şi a celor de degivrare. Ulterior, beneficiaţi de garanţie şi de mentenanţă permanentă, tocmai pentru a avea siguranţa că activitatea dumneavoastră nu va suferii întreruperi.

Garanţie

Perioada de garanţie pentru containerele executate este de 12 luni de la data predarii-primirii. Garanţia se aplică numai defectelor de execuţie datorate producatorului. Pentru mai multe detalii legate de serviciile noastre, vă invităm să consultaţi cele mai bune oferte pe http://www.algeco.ro.’’