Sustenabilitate & ESG | ALGECO

Sustenabilitate & ESG

 

Prin serviciile și produsele oferite, am integrat factorii de sustenabilitate și ESG (mediu, social și guvernanță) în viziunea, scopul și afacerea noastră de zi cu zi.

 

Mark Higson – CEO Modulaire Group
„Am început tranziția către un nivel scăzut al emisiilor de carbon,
circularitatea soluțiilor noastre modulare oferind
beneficii durabile clienților noștri, mediului și societății”
 

 

Grupul Modulaire, din care face parte și Algeco, și-a stabilit propriul tip de economie circulară, circularitatea fiind parte integrantă a modelului nostru de afaceri.

 

 

 

  • Circularitate

Prin minimizarea consumului de resurse și funcționarea într-un model circular, soluțiile noastre modulare au beneficii pentru mediu, în special atunci când sunt luate în considerare în comparație cu clădirile tradiționale

 

  • Adaptabilitate

Prin faptul că sunt complet reutilizabile, flexibile, reconfigurabile și reciclabile, unitățile noastre pot satisface cerințele de adaptare la schimbările climatice

 

  • Închiriere

Prin închirierea unităților, acestea rămân sub controlul nostru pe tot parcursul ciclului lor de viață, prin urmare putem gestiona inovativ problemele de mediu

 

Abordarea noastră față de sustenabilitate și angajamentele noastre ESG sunt doar un prim pas către economia circulară, ambiția grupului Modulaire fiind de a atinge nivelul „Net Zero carbon”.

Raport ESG 2022

 

 

Soluții modulare sustenabile

Soluțiile noastre modulare sunt utilizate pentru crearea de spații permanente sau temporare pentru: școli, clădiri administrative, organizare de șantier, instituții medicale, locuințe și alte infrastructuri sociale. Pe măsură ce dezvoltăm produse și soluții noi sau adaptăm și refolosim unitățile existente, lucrăm îndeaproape cu clienții noștri și comunitățile pe care aceștia le susțin pentru a ne asigura că oferim un beneficiu social pozitiv.

 

 

Mediu

La Algeco, oferim o atenție sporită mediului înconjurător și durabilității produselor din care sunt construite unitățile noastre modulare. Ne-am asumat un angajament de a crea o industrie a construcțiilor mai durabilă iar prin expertiza noastră reușim să proiectăm soluții modulare sustenabile.

 

 

Ne concentrăm pe
reducere-reutilizare-reciclare!

 

Materialele pe care le folosim sunt complet reciclabile și au un ciclu de viață îndelungat, soluțiile noastre modulare aliniindu-se principiului de economie circulară.

În comparație cu clădirile tradiționale, avem avantajul de a putea folosi majoritatea modulelor și componentelor de mai multe ori, prin procesul de renovare extinzându-le ciclul de viață fără a le compromite calitatea sau performanța.

 

Social

Domeniile noastre cheie de concentrare socială sunt oferirea de soluții modulare de care să beneficieze comunitățile în care operăm, oferirea unui mediu de lucru sigur și sănătos pentru angajații noștri și promovarea unei culturi diverse.

 

Guvernanță

Angajamentul nostru față de sustenabilitate este prezent în toate departamentele Grupului Modulaire. Ne-am angajat să facem afaceri într-un mod responsabil și ne dorim să menținem încrederea și respectul clienților noștri și comunității în care activăm.