Soluțiile Algeco pentru sectorul medical | ALGECO

Soluțiile Algeco pentru sectorul medical

 

Aveți nevoie de soluții rapide de spațiu pentru sistemul medical? Unitățile modulare Algeco reprezintă o soluție modernă, eficientă și practică pentru lipsa de spațiu în toate tipurile de centre de sănătate, precum și pentru a evita aglomerația și alte probleme conexe.

Soluțiile Algeco pentru sectorul sanitar: spitale mobile, centre de testare, centre de vaccinare, zonă de triaj, camere de carantină, săli de așteptare, infirmerie, turnichete, securitate la intrare, centre pentru persoane vârstnice, laboratoare etc.  

Facilitățile noastre se caracterizează prin flexibilitate maximă și concepte complete de igienă și siguranță. Unitățile Algeco pot fi compartimentate în funcție de nevoi și livrate la cheie, dotate cu mobilier standard, echipamente și alte servicii suplimentare, astfel încât actul medical să se desfășoare în cele mai bune condiții.

 

Iată o parte din dotările ce pot fi incluse în oferta Algeco: podea acoperită cu linoleum, înălțime interioară a incintelor de 2,5 m, unități dotate cu instalație electrică (sistem de iluminat, convector electric, sistem de aer condiționat), precum și spații sanitare cu dotare completă. Pe lângă soluțiile standard, Algeco oferă și o serie de servicii care pot ajuta în contextul distanțării sociale și pandemiei de Covid-19, precum dozator cu dezinfectant, panou separator din plexiglas, aparat de aer condiționat cu ionizare etc.

 

 

Soluții distanțare socială - COVID-19

 

Soluțiile Algeco pentru criza Covid-19

În pandemia de coronavirus, Algeco s-a dovedit a fi un partener de bază al sectorului medical. Echipa noastră a oferit soluții flexibile, rapide și complet adaptate instituțiilor medicale și administrațiilor care au necesitat spații pentru a deservi un aflux mare de pacienți sau pentru a oferi servicii de testare și vaccinare.

Rezolvăm orice problemă de spațiu!

Datorită timpului scurt de instalare, costurilor accesibile, precum și calității materialelor de construcție, containerele furnizate de Algeco sunt soluția optimă pentru realizarea sau extinderea unui spital temporar.

 

 

Solicitați o ofertă