Despre Algeco

Experienţa de peste 60 de ani ne îndreptăţeşte să ne recomandăm ca o referinţă pe piaţa construcţiilor modulare. Faptul că am devenit leader, nu este doar o chestiune de timp. Acest lucru este reprezentat de curiozitatea de a forţa know-how-ul în domeniul construcţiilor prefabricate şi a sistemului de închiriere a spaţiului. Este vorba de viziunea clară asupra calităţii, alături de puterea inventivităţii de a combina comfortul cu funcţionalitatea, esteticul cu ecologicul, este o alchimie de succes în a oferi soluţii incomparabile de spaţiu.

De la pionieri, la leader în domeniu

Aventura a pornit în 1955, odata cu inventarea construcţiilor modulare. Cu paşi mici şi elemente de baza, aceste realizări au devenit din ce în ce mai elegante şi comfortabile, astfel încât împreună cu serviciile aduse ca plus de valoare, să devină complet funcţionale. Rezultatele nu s-au lăsat aşteptate: cei mai renumiţi arhitecţi apelează la soluţiile de spaţiu ale Algeco în proiectele lor.

Aceasta excelenţa în domeniul construcţiilor modulare s-a răspandit la nivel internaţional, Algeco operând în mai mult de 29 de ţări precum: Franţa, Austria, Belgia, Canada, Cehia, Estonia, Finlanda, Germania, Ungaria, Italia, Lituania, Luxemburg, Olanda, Polonia, Portugalia, UK, Rusia, Slovacia, Slovenia, Suedia…

Astăzi suntem pe primul loc în domeniul nostru, dar acesta nu este un scop în sine. Pasiunea noastra este intactă, iar motivaţia noastră este în plină ascensiune. Ȋn primul rând, focusul nostru este acela de a depăşi aşteptările clienţilor noştri prin a le oferi ce este mai bun pe piaţa construcţiilor modulare, în regim de închiriere şi vânzare. Şi nu ne oprim aici. Investim în satisfacţia celor care cred în noi, a celor care ne impulsionează să mergem înainte prin stimularea curiozităţii şi inventivităţii pentru a gasi soluţia optimă de spaţiu, 100% personalizată.