Solutii Imprejmiure Container - Garduri Mobile - ALGECO

Soluții împrejmuire

Serviciile Algeco 360° au fost concepute special pentru a le oferi clienților noștri soluții complete la cheie, indiferent de domeniul de activitate și zona de desfășurare. Vă aflați în situația în care doriți să delimitați sau să protejați o anumită arie atribuită proiectului dumneavoastră? Gardurile mobile metalice reprezintă soluția ideală de protecție temporară pentru spațiul dumneavoastră.

Algeco înțelege cât de important este să vă protejați bunurile împotriva furturilor și vandalismului, de aceea serviciile noastre 360° pun la dispoziție opțiunea de închiriere sau de vânzare garduri mobile: instalare facilă, siguranță înaltă, finisaje de calitate, dar și un aspect estetic plăcut, îmbinat perfect cu restul elementelor.

Gardurile mobile sunt destinate unei game variate de domenii de activitate: industrial, agricol, comercial, sportiv și altele. Prin urmare, gardul mobil de împrejmuire poate fi util în orice situație în care doriți să delimitați sau să împrejmuiți o anumită zonă și reprezintă o soluție accesibilă și durabilă. În plus, soluțiile de împrejmuire de la Algeco pot avea configurații diferite, în funcție de necesitățile proiectului dumneavoastră.

Datorită structurii lor rezistente, gardurile mobile sunt soluții excelente și pentru zona de organizare evenimente, festivaluri sau concerte de amploare. Oferă un aspect estetic, au un finisaj de calitate și se adaptează la orice tip de sezon, chiar și la cel rece, când temperaturile sunt scăzute. Fixarea gardurilor mobile se face în dale PVC, fiind foarte ușor de instalat și de manevrat.

Aveți un proiect în desfășurare sau doriți să aflați mai multe despre soluțiile noastre de împrejmuire? Suntem dornici să devenim partenerii dumneavoastră de încredere!

 

Iată câteva motive pentru a alege gardurile mobile Algeco:

  • Configurați suprafața necesară proiectului dumneavoastră
  • Alegeți calitate în execuție
  • Asigurăm transport, montaj și demontaj în orice locație
  • Putem reloca în/din orice locație
  • Vă bazați pe experiența echipei noastre

 

Garduri Mobile

Oferim pentru inchiriere si vanzare garduri mobile, metalice – cu urmatoarele dimensiuni:

Panou gard – 3.45 x 2.00 m

Poarta acces – 3.45 x 2.05 m

Poarta acces dubla – 2 x 2.05 x 2.05 m

Poarta pietonala- 1.60 x 2.05 m

 

Manual instrucțiuni

Detalii

Garduri Mobile

Oferim pentru inchiriere si vanzare garduri mobile, metalice – cu urmatoarele dimensiuni:

Panou gard – 3.45 x 2.00 m

Poarta acces – 3.45 x 2.05 m

Poarta acces dubla – 2 x 2.05 x 2.05 m

Poarta pietonala- 1.60 x 2.05 m

 

Manual instrucțiuni

Detalii