Birouri și clădiri administrative

Header tabs

Photos

Vreţi să găsiţi o locuință pentru muncitorii dumneavostră și un spațiu administrativ pentru fiecare șantier de construcții?

Algeco vă oferă o soluție potrivită cu toate facilitățile: de la birouri simple până la camere tehnice pentru gestionarea șantierului, dotate cudormitoare confortabile şi spaţii sanitare ușor de întreținut. Putem realiza un proiect în doar 24 de ore. Sistemul flexibil al modulelor individuale face posibilă o asamblare și demontare rapidă, pentru a asigura o funcționare fără probleme a construcţiei.

 

Dacă doriţi să vă uşuraţi muncă şi să comunicaţi cu un singur interlocutor, Algeco este capabil să vă livreze soluţia la cheie, iar dumneavoastră comunicaţi cu o singură persoană. Prezenţa permanentă a unei persoane dedicate în locaţie reprezintă dovada clară a atenţiei pe care o acordăm proiectului dumneavoastră.

Clădirile noastre modulare, sunt cel mai adesea oferite spre închiriere, dar și disponibile pentru vânzare,deoarece răspund tuturor nevoilor dumneavoastră de gestionare a spațiului.

Cu mai mult de 231.000 de module standard, suntem capabili să vă oferim servicii personalizate cât mai curând posibil.

Vrei să adăugați săli de întâlnire, birouri pentru afacerea dumneavoastră? Să vă măriți spațiul de stocare? Suntem deschisi la toate și ne ocupăm de întregul proiect, de la studiul său preliminar la serviciul post-vânzare, prin proiectarea, implementarea sau coordonarea lucrărilor. Odată ce proiectul este finalizat, vă vom însoți și vă vom sfătui, în funcție de nevoile și dorințele dumneavoastră de a vă dezvolta construcția modulară.

 

Construcție temporară sau permanentă, Algeco răspunde necesităților, indiferent de sectorul de activitate, originalitatea proiectului sau termenele necesare. Aveți o soluție modulară complet personalizată, adaptată la toate variațiile arhitecturale, chiar și celor mai originale.

 

Indiferent daca aveţi nevoie de un sediu administrativ « open space » sau birouri individuale, noi vă oferim soluţia.

Clădirile de birouri construite de noi pot fi configurate în diferite moduri pentru a oferi flexibilitate atât unui volum mare de personal cât şi unuia mai restrâns. Flota noastră este disponibilă la nivel naţional în zone rezidenţiale, dar şi în locaţii greu accesibile.

Suntem la dispoziţia beneficiarului pentru a oferi consultanţă şi a asigura construirea şi predarea atât a unor clădiri de birouri impresionante cât şi a unor spaţii mai restrânse, care sa fie complet funcţionale prin punerea la dispoziţie inclusiv a facilităţilor sanitare, echipamentelor şi serviciilor adiţionale.

Gama de echipamente şi servicii oferite include:

Mobilier pentru birou şi bucătărie

Sisteme de alimentare cu apă şi colectare a apelor uzate

Echipamente de stocare a deşeurilor (menajere si toxice)

Generatoare electrice şi sisteme de iluminat pentru locaţii izolate

Servicii de pază adaptate solicitărilor

Servicii de curăţenie şi întreţinere

Suntem la dispoziţia beneficiarului pentru a oferi servicii complete. Nu furnizăm doar containerul, ci o soluţie “la cheie”.

Aveți un proiect similar sau doriți să aflați mai multe despre o soluție specifică Algeco ?

Nu știți cum să vă configurați proiectul și doriți să beneficiați de un studiu personalizat?

Consilierii noștri vă stau la dispoziție de luni până vineri, între orele 9:00 și 18:00

În afara orelor de program, nu ezitați să completați cererea online.

Sună-mă