De ce este Algeco cea mai buna alegere pentru afacerea ta?

De ce Algeco? Pentru că deținem cea mai mare gamă de containere

De ce este Algeco cea mai bună alegere pentru afacerea ta?

Experiență de top

Containerele date către închiriere beneficiază de o întreţinere optimă, aşa că prezintă un nivel minim de uzură şi sunt completate de servicii de suport tehnic menite să livreze cea mai bună experienţă pentru clienţii Algeco.

Promptitudine

Avem 6 depozite situate în mod strategic în aşa fel încât să beneficiezi de o livrare promptă, oriunde ai avea nevoie. Standardele de sănătate şi de securitate în muncă reprezintă preocuparea noastră permanentă. Tocmai de aceea, compromisurile în ceea ce priveşte calitatea şi siguranţa nu își au locul.

Acoperire completă

Dispunem de acoperire la nivelul întregii ţări şi suntem pregătiţi să efectuăm transferuri direct din interiorul grupului, chiar şi atunci când solicitarile dumneavoastră vizează zone izolate.

Analiză

Pentru ca serviciile pe care le oferim să se ridice la un nivel de top în ceea ce priveşte profesionalismul, o colaborare trebuie să înceapă întotdeauna din faza analizei. Ȋn această fază, cerinţele dumneavoastră sunt transpuse de către specialiştii noştri în schiţele tehnice ale proiectului.

Ofertă

Schiţele conţin toate elementele necesare pentru ca activitatea dumneavoastră să se desfasoare în cele mai bune condiţii. Odată ce acestea sunt aprobate, noi vă vom trimite o oferta de preţ în funcţie de particularităţile proiectului vizat.

Transport

Oferta Algeco include transport specializat pentru livrarea, returnarea sau relocarea containerelor individuale sau parte dintr-un complex, eficientizând timpul dumneavostră şi scutindu-vă de griji precum: autorizaţii de transport, taxă de zonă, aprobări, permise de acces, etc.Transportul containerelor va fi realizat în cele mai sigure condiții având întotdeauna să echipăm corespunzător containerele în timpul transportului. 

Montaj

Ulterior, montajul este facut de către profesioniştii nostri avizaţi în domeniu, în aşa fel încât să beneficiaţi de o clădire funcţională care să îndeplinească cele mai bune condiţii de utilizare. Se spune că un montaj optim face orice proiect să dureze mai mult şi să fie mai eficient. Tocmai de aceea, ne implicam intensiv în această etapă pentru ca soluțiile furnizate să se ridice la cele mai înalte standarde.

Ȋntreţinere

Serviciul de mentenanță este menit să asigure şi să menţină buna funcţionare a bunurilor.  Întreținerea prevenitivă are ca scop principal funcționarea perfectă a echipamentelor pe termen lung. Prin serviciul de mentenanță și prevenire a situaţiilor de avarie şi menţinerea în parametrii optimi a bunurilor, costurile cu întreținerea general vor fi mai semnificativ mai reduse. 

Garanţie

Perioada de garanţie pentru containerele executate este de 12 luni de la data predării-primirii. Garanţia se aplică numai defectelor de execuţie datorate producatorului și se acordă cu condiţia respectării instrucţiunilor de utilizare stipulate în certificatul de garanţie precum şi a respectării instrucţiunilor de întreţinere a produselor.