Blog - Articole despre containere - ALGECO

Algeco News

5 luni 5 zile în urmă
Extinderea spațiilor pentru aplicarea noilor norme de distanțare
7 luni 3 săptămâni în urmă
Flexibilitatea este una dintre marile provocări ale timpului nostru, în special pentru zona de construcții. Datorită numeroaselor avantaje ale acestora, soluțiile modulare pentru domeniul construcțiilor au fost catalogate drept alternative eficiente pentru clădirile și construcțiile fixe convenționale.
8 luni 3 săptămâni în urmă
9 luni 1 săptămână în urmă
Aveți de organizat un proiect? Presupune și un șantier de lucru? Sunteți o echipă numeroasă și aveți nevoie și de un spațiu de birouri, vestiare pentru muncitori și sală de mese? Soluțiile flexibile Algeco sunt exact ceea ce aveți nevoie: confort, siguranță, eficiență, raport preț/calitate excelent, mobilitate, costuri rezonabile și experiență de top.
10 luni 4 zile în urmă
Rapid, flexibil și de încredere, chiar și când sunt grade cu minus! Algeco este partenerul oricărui business la început de drum și nu numai. Iar acum, când Sărbătorile sunt atât de aproape, containerele modulare și serviciile 360° transformă orice spațiu într-unul funcțional, modern, complet echipat pentru activitatea dumneavoastră! 
10 luni 1 săptămână în urmă
11 luni 4 zile în urmă
    
11 luni 2 săptămâni în urmă
Credem cu tărie că Algeco este partenerul perfect al afacerii dumneavoastră în domeniul construcțiilor modulare! Pentru că indiferent de domeniul de activitatea al business-ului, soluțiile Algeco valorifică inteligent spațiul, oferind mediul perfect pentru a lucra și a vă dezvolta permanent.
12 luni 4 zile în urmă