Blog - Articole despre containere - ALGECO

Algeco News

1 săptămână 6 zile în urmă
Credem cu tărie că Algeco este partenerul perfect al afacerii dumneavoastră în domeniul construcțiilor modulare! Pentru că indiferent de domeniul de activitatea al business-ului, soluțiile Algeco valorifică inteligent spațiul, oferind mediul perfect pentru a lucra și a vă dezvolta permanent.
1 lună 1 săptămână în urmă
1 lună 1 săptămână în urmă
1 lună 1 săptămână în urmă
1 lună 1 săptămână în urmă
1 lună 1 săptămână în urmă
1 lună 1 săptămână în urmă
2 luni 4 zile în urmă
Cine a spus că unitățile școlare trebuie să fie în contradicție cu estetica și confortul nu a aflat de noile construcții modulare care pot deveni spații moderne pentru instituțiile de învățământ!
4 luni 2 săptămâni în urmă
Ți-ai imaginat vreodată că un banal container, utilizat în mod normal pentru transportul mărfurilor și depozitarea acestora, poate avea în anul 2019 nenumărate întrebuințări la care nici nu te gândeai?
5 luni 5 zile în urmă
Ținând cont de situația actuală a pieței imobiliare, în care prețul de închiriere al unui spațiu comercial sau administrativ este ridicat, containerele modulare au devenit o soluție optimă și practică pentru un spațiu de birouri sau pentru desfășurarea unei activități comerciale. Construcțiile modulare, solide și durabile, pot funcționa precum o casă Lego pentru adulți.
7 luni 3 săptămâni în urmă
10 luni 4 săptămâni în urmă
1 an 4 zile în urmă
1 an 1 lună în urmă
actu-enfant-de-la-mer.jpg
1 an 3 luni în urmă
Algeco renouvelle son partenariat avec « Enfants de la Mer », le rendez-vous du développement durable et de la nature organisé à Argelès-sur-Mer