Constructii modulare in regim de inchiriere si vanzare | Despre ALGECO

DESPRE ALGECO – Lider în construcții modulare, închirieri și vânzări construcții modulare

Experienţa de peste 60 de ani ne îndreptăţeşte să ne recomandăm ca o referinţă pe piaţa construcţiilor modulare. Faptul că am devenit lider, nu este doar o chestiune de timp. Acest lucru este reprezentat de curiozitatea de a forţa know-how-ul în domeniul construcţiilor modulare prefabricate şi a sistemului de închiriere și vânzare a construcțiilor modulare. Este vorba de viziunea clară asupra calităţii, alături de puterea inventivităţii de a combina confortul cu funcţionalitatea, esteticul cu ecologicul, este o alchimie de succes în a oferi soluţii incomparabile de spaţiu.

De la pionieri, la lider în domeniu. Închirieri construcții modulare

Aventura a pornit în 1955, odată cu inventarea construcţiilor modulare. Cu paşi mici şi elemente de baza, aceste realizări au devenit din ce în ce mai elegante şi confortabile, astfel încât împreună cu serviciile aduse ca plus de valoare, să devină complet funcţionale. Rezultatele nu s-au lăsat aşteptate: cei mai renumiţi arhitecţi apelează la soluţiile de spaţiu ale Algeco în proiectele lo, optând fie pentru serviciul de închirieri construcții modulare, fie vânzări. 

Soluții optime, profesionalism și experiență internațională. Vânzări construcții modulare

Această excelenţă în domeniul construcţiilor modulare s-a răspandit la nivel internaţional, Algeco operând în mai mult de 29 de ţări precum: Franţa, Austria, Belgia, Canada, Cehia, Estonia, Finlanda, Germania, Ungaria, Italia, Lituania, Luxemburg, Olanda, Polonia, Portugalia, UK, Rusia, Slovacia, Slovenia, Suedia. 

Astăzi suntem pe primul loc în domeniul nostru, dar acesta nu este un scop în sine. Pasiunea noastra este intactă, iar motivaţia noastră este în plină ascensiune. Ȋn primul rând, focusul nostru este acela de a depăşi aşteptările clienţilor noştri prin a le oferi ce este mai bun pe piaţa construcţiilor modulare, în regim de închirieri construcții modulare şi vânzari construcții modulare. Şi nu ne oprim aici. Investim în satisfacţia celor care cred în noi, a celor care ne impulsionează să mergem înainte prin stimularea curiozităţii şi inventivităţii pentru a gasi soluţia optimă de spaţiu, 100% personalizată.