16 ani în România | ALGECO

16 ani în România

 

Algeco, 16 ani de soluții modulare inovatoare și sustenabile în România!

De 16 ani, Algeco dezvoltă în România spații modulare inovative și sustenabile pentru clienți din cele mai importante sectoare publice și private.

Vara anului 2022 marchează un deceniu și jumătate de când compania Algeco a intrat pe piața locală. Am pornit la drum în 2007, cu două puncte de lucru și tot atâtea depozite, iar azi, la aproape 16 ani distanță, ne mândrim cu o activitate extinsă în șase locații din țară.

În prezent, Algeco România operează în două puncte de lucru și patru depozite situate strategic în așa fel încât clienții noștri să beneficieze de o livrare promptă oricând și oriunde au nevoie.

 

Cine suntem?

Parte din Modulaire Group, lider european și asiatic în servicii modulare, Algeco România oferă soluții complete de spaţiu, în regim de închiriere sau vânzare.

Spațiile pe care le creăm răspund nevoilor clienților dintr-o serie diversă de sectoare, precum construcții, administrație publică, industrie, oil&gas, infrastructură, educație și sănătate. Portofoliul Algeco este întregit de Serviciile 360°, care ne permit să completăm facilitățile noastre modulare pentru a oferi spații de lucru confortabile, eficiente și sigure.

 

În cei 16 ani de activitate am demonstrat că suntem:

Disponibili: putem livra oriunde se desfășoară proiectul, mare sau mic

Adaptabili: indiferent de nevoile clienților – spațiu, mobilier, echipamente – oferim soluții „la cheie”

Fiabili: avem expertiza necesară pentru a oferi servicii de cea mai bună calitate

 

Soluțiile oferite și activitatea zilnică a angajaților Algeco România susțin pe deplin misiunea companiei: de a oferi spații inteligente în care oamenii să trăiască, să lucreze și să învețe.

 

Creştem sustenabil împreună!

Spațiile modulare Algeco sunt soluții sustenabile care își regăsesc utilitatea în toate domeniile de activitate, clădirile noastre purtând amprenta Eco-Future. Ca parte a angajamentului nostru de a fi o companie responsabilă, operăm în conformitate cu principiile universale de sustenabilitate și sprijinim activ comunitatea.