Advance Plus

Adiţional ambientului plăcut, prin noul produs oferim standarde de siguranţă mai stricte şi mai prietenoase cu mediul înconjurător. Protecţia împotriva focului reprezintă o parte esenţială a securităţii, motiv pentru care gama ADVANCE PLUS are următoarele caracteristici în standard: rezistența la foc ≥ 30 de minute pentru componentele structurale ale clădirilor și clasa de rezistența la foc F30AB pentru pereţii şi plafonul modulelor tip coridor şi tip scară.

Acest nou sistem de construcţie modulară este prietenos cu mediul și îndeplinește cerințele stilului de viață modern, fiind echipat încă din varianta standard cu elemente de economisire a apei şi energiei. Desigur, puteţi aduce plus valoare proiectului dumneavoastră prin utilizarea şi a altor produse din portofoliul nostru. Vom fi încântaţi să vă oferim tot suportul nostru în a face alegerea corectă.

Cu ADVANCE PLUS puteţi construi fără stres un spaţiu confortabil, imediat la dispoziţia dumneavoastră spre a-l închiria şi utiliza încă din prima zi. Datorită sistemului nostru de construcţii modulare, reuşim să implementăm soluţii de spaţiu sofisticate, în conformitate cu reglementările stricte privind siguranţa şi mediul înconjurător, respectând un termen de execuţie imediat, iar pentru ca spaţiul să fie complet funcţional, oferim servicii complete 360°. Pentru o mai mare siguranţă şi un plus de confort!

Utilizări multiple pentru containere de închiriat din gama Advance PLUS:

  • Containere de închiriat pentru birouri și clădiri administrative
  • Containere de închiriat pentru școli și grădinițe
  • Containere de închiriat pentru instituții financiare
  • Containere de închiriat pentru expoziții, târguri și evenimente

 

Detalii tehnice

Dimensiuni cadru

6.058 x 2.438 mm, suprafaţă utilă ~ 13 m2

6.058 x 2.995 mm, suprafaţă utilă ~ 16,4 m2

Înălţime la interior: 2.500 mm; Înălţime la exterior: 2.800 mm

 

Protecţie împotriva focului

Rezistența la foc ≥ 30 de minute pentru componentele structurale ale clădirilor și clasa de rezistența la foc F30AB pentru pereţii şi plafonul modulelor tip coridor şi tip scară

 

Izolaţie termică

Produsul depăşeşte normele standardului DIN 4108 privind etanşarea termică şi este în conformitate cu cerinţele minime ale Regulamentului privind economisirea energiei, EnEV *2009 pentru o perioadă de închiriere de până la 24 de luni.

Grosimea izolaţiei (vată minerală) – pereţi: 80 mm; podea: 100 mm; acoperiş: 80 mm

 

CONFIGURAȚII DISPONIBILE