Algeco, 15 ani de soluții modulare în România! | ALGECO

Algeco, 15 ani de soluții modulare în România!

 

De 15 ani, Algeco dezvoltă în România spații modulare inovative și sustenabile pentru clienți din cele mai importante sectoare publice și private. Parte din Modulaire Group, lider european și asiatic în infrastructura modulară, Algeco oferă servicii complete de spaţiu și soluții mobile de depozitare, în regim de închiriere sau vânzare.

Algeco România a sărbătorit în luna iunie un deceniu și jumătate de la începerea activității în țară. Am pornit la drum în 2007, cu două puncte de lucru, iar azi, după 15 ani, activitatea noastră s-a extins în șase locații din țară.

În prezent, Algeco România are sediul central la Sibiu, un punct de lucru în Ilfov și patru depozite situate strategic în teritoriu, astfel încât clienții noștri să beneficieze de o livrare promptă oricând și oriunde au nevoie.

15 ani de activitate în România demonstrează că suntem:

Disponibili: putem livra oriunde se desfășoară proiectul, mai mare sau mai mic

Adaptabili: indiferent de nevoile clienților – spațiu, mobilier, echipamente – oferim soluții „la cheie”

Fiabili: dispunem de experiența și logistica necesare unor servicii de cea mai bună calitate

 

Avantajele soluțiilor modulare Algeco

Soluțiile noastre modulare sunt utilizate pentru crearea de spații permanente sau temporare necesare în diverse sectoare, precum construcții, administrație publică, industrie, oil&gas, infrastructură, educație, sănătate și evenimente.

Oferim 3 game de unități modulare special concepute pentru a satisface toate așteptările clienților noștri. Fie că este vorba de un singur container sau de un sistem de containere, livrăm rapid și sigur!

 

Advance – flexibilitate, funcționalitate și confort

Gama Advance îndeplinește cele mai înalte standarde din industrie și toate garanțiile de calitate și viabilitate Algeco. Această gamă extrem de versatilă este potrivită în special pentru birouri, săli de clasă, cantine, spații de cazare sau săli de întâlniri temporare. Unitățile de tip Advance pot fi configurate și personalizate într-o multitudine de variante.

 

Origin – un produs standard, rapid și ușor de folosit

Modulele prefabricate din gama Origin reprezintă răspunsul optim pentru proiectele care au nevoie de o soluție simplă și funcțională de utilizare temporară. Acest tip de unități corespunde unei liste complexe de întrebuințări și destinaţii, deoarece poate fi configurat și adaptat la cele mai diverse nevoi.

 

Storage – o soluție sigură pentru securizarea bunurilor și a materialelor

Containerele de depozitare sunt special proiectate şi echipate pentru a asigura depozitarea materialelor în spații uscate, curate și sigure. Cu un înalt grad de securitate, unitățile din gama Storage se remarcă prin faptul că sunt ușor și rapid de configurat.

 

Spații modulare „la cheie”!

Portofoliul Algeco este întregit de Serviciul 360°, prin care oferim soluții modulare „la cheie”, astfel încât clienții să beneficieze de spațiu imediat după recepție. Prin Serviciul 360° completăm facilitățile noastre modulare cu un pachet complex de servicii, de la echipamente până la gestionarea instalațiilor, mobilier, soluții de împrejmuire, aer condiționat, generatoare electrice și multe altele.

În iunie, am sărbătorit cu toții, în cadrul companiei, un moment extrem de important: 15 ani de activitate în România! Privind retrospectiv, suntem mândri de realizările noastre de până acum, de soluțiile complete oferite clienților noștri și de modul în care am răspuns fiecărei provocări, mai ales celor întâmpinate în ultimii doi ani. Soluțiile oferite și activitatea zilnică a echipei Algeco România susțin pe deplin misiunea companiei - de a oferi spații inteligente în care oamenii să trăiască, să lucreze și să învețe. Doresc să mulțumesc colegilor mei pentru dăruirea și implicarea de care au dat dovadă în acești primi 15 ani de activitate, dar și clienților și partenerilor noștri pentru buna colaborare de până acum. Ca lider în domeniu, pășim cu încredere spre viitor și cu certitudinea că vom oferi în continuare soluții de cea mai bună calitate, livrate rapid și în siguranță, așa cum am obișnuit”, a declarat Ciprian Peptea, Managing Director Algeco România.

Soluții rapide și adaptate nevoilor actuale

Soluțiile modulare oferite de Algeco au jucat un rol esențial în ceea ce privește gestionarea situațiilor neprevăzute din ultimii doi ani. În pandemia de coronavirus, Algeco s-a dovedit a fi un partener de încredere al sectorului medical, oferind soluții flexibile și complet adaptate tuturor tipurilor de instituții medicale, care au necesitat extinderea spațiilor pentru deservirea unui aflux mare de pacienți, sau pentru a oferi servicii de testare și vaccinare.

Totodată, de curând, Algeco a răspuns prompt și cu servicii de calitate pentru buna gestionare a situației refugiaților ucrainieni. Echipa noastră a livrat un spațiu modular de peste 1000 de mp, punând la dispoziția beneficiarilor spații de cazare mobilate și dotate cu aer condiționat, unități sanitare complet echipate, precum și un loc de joacă pentru copii.

Sustenabilitate & ESG

Prin serviciile și produsele oferite, am integrat factorii de sustenabilitate și ESG în viziunea, scopul și afacerea noastră de zi cu zi. Spațiile modulare Algeco sunt soluții sustenabile, care își regăsesc utilitatea în toate domeniile de activitate, clădirile noastre purtând amprenta Eco-Future. Ca parte a angajamentului nostru de a fi o companie responsabilă, oferim o atenție sporită mediului înconjurător și durabilității produselor din care sunt construite unitățile noastre modulare.