Modulaire Group (reprezentată de Algeco SRL în România) lansează cel mai recent raport ESG prin care prezintă o reducere a emisiilor cu 30,7% | ALGECO

Modulaire Group (reprezentată de Algeco SRL în România) lansează cel mai recent raport ESG prin care prezintă o reducere a emisiilor cu 30,7%

LONDRA (19 martie 2024) – Modulaire Group (reprezentată local de Algeco SRL), lider în Europa și Asia-Pacific, specializată în servicii și infrastructură modulară, a publicat astăzi cel mai recent raport global de sustenabilitate. Acest raport arată că firma este pe drumul cel bun pentru a își atinge obiectivele setate pentru 2025, cu o reducere semnificativă de 30,7% a emisiilor din domeniile de aplicare 1 și 2, folosind metoda bazată pe piață ca instrument, începând din 2020.

În raportul ESGS din 2023, "Soluții modulare pentru o economie circulară", Grupul descrie modalitățile în care acționează în privința schimbărilor climatice. Raportul împărtășește scopul ESGS al Grupului Modulaire, strategia, angajamentele și progresul în raport cu obiectivele.


Inder Poonaji (Directorul ESG al Grupului) a declarat: „Modelul nostru de afaceri circular și durabil - Loops within Loops - continuă să ofere rezultate excelente pentru afacerea noastră și pentru clienții noștri. Folosim soluții inovatoare pentru a produce unități modulare care pot fi utilizate mai mult timp, respectând întotdeauna principiul unui ciclu continuu. Acest lucru utilizează mai puține materiale și produce mai puține deșeuri. Astăzi, afacerea noastră produce cu peste 30% mai puține emisii de carbon, folosește cu 55% mai puțină apă și trimite cu 75% mai puține deșeuri la gropile de gunoi, toate începând cu 2020. Suntem mândri de performanța și de produsele noastre.”


Mark Higson, CEO-ul Grupului, a declarat: "Rămân mai convins ca niciodată că Modulaire aduce o contribuție valoroasă în construirea unei economii circulare. Livrăm soluții modulare adaptabile și reciclabile care ajută clienții noștri să răspundă mai rapid nevoilor în schimbare ale populației și ale climatului. Centrul de servicii pentru clienți cu emisii reduse stabilește un nou punct de referință ESG în cadrul Grupului, demonstrând clar focusul nostru strategic pe electrificare, energie regenerabilă și protejarea biodiversității."


Cele mai importante aspecte ale performanței din raport includ:


• Reducerea cu 30,7% a emisiilor din domeniile de aplicare 1 și 2, folosind metoda bazată pe piață ca instrument (în comparație cu 2020); 
• 67% energie regenerabilă;
• Reducerea cu 55% a consumului de apă (în comparație cu 2020);
• Reducerea cu 75% a deșeurilor trimise la gropile de gunoi (în comparație cu 2020);
• Reducerea cu 33% a LTAFR (rata de frecvență a accidentelor de muncă cu timp pierdut) - (în comparație cu 2022);
• 5.145 ore de voluntariat plătit;
• 4 medalii EcoVadis.


Puteți descărca raportul Modulaire Group 2023 ESGS: Soluții modulare pentru o economie circulară urmând acest link .


Despre Modulaire Group


Modulaire Group este lider în servicii și infrastructură modulară europeană. Creăm spații inteligente pentru ca oamenii să lucreze, să învețe și să trăiască. Afacerea noastră ajută clienții să găsească soluția potrivită pentru spațiu, indiferent de cerințele lor. Modulaire are operațiuni în 23 de țări, cu peste 330.000 de spații modulare și unități de depozitare portabile și 4.400 de facilități de cazare în locații izolate. Compania operează ca Algeco, cel mai mare brand al său, în mare parte din Europa și Regatul Unit.


Alte mărci operaționale includ Advanté în Regatul Unit, Altempo în Franța, Algeco Chengdong în China, Ausco și NET Modular în Australia și Portacom în Noua Zeelandă.


Vizitați site-ul web al Grupului Modulaire pentru a afla mai multe despre performanța noastră ESG.


Pentru mai multe informații: 


Funcție: Manager Resurse Umane 
Nume: Alexandra Radu
Email: Alexandra.radu@algeco.com
Număr telefon: +40 743 239 032
Întrebări media: Teneo
Email: modulairegroup@teneo.com
Număr telefon: 0207 353 4200