Containere pentru școli și cantine. Soluții Algeco pentru spații mici | ALGECO

Containere pentru școli și cantine. Soluții Algeco pentru spații mici

Trăim într-o societate în plină expansiune, cu o populație în creștere, în care ne intersectăm la tot pasul de clădiri impunătoare care par că ne sufocă. Așa că în această lume aglomerată, avem nevoie și alte tipuri de clădiri: mai economice, ușoare, rezistente, accesibile ca preț și simplu de construit, într-un timp mult mai scurt, pentru că vorbim de construcții la gata, cunoscute și sub denumirea de construcții modulare!

Construcțiile modulare pentru spații mici sunt construcții prefabricate, cu dimensiuni standardizate, dar care se pot customiza, pentru a fi utilizate la potențial maxim: pereți interiori de separare, izolare termică, instalații electrice și de apă etc..

Algeco este lider în domeniul clădirilor modulare din Europa, iar cheia succesului nostru, atât la nivel global, cât și local, constă în livrarea rapidă și în calitatea produsului final de care beneficiază clienții noștri.

Cea mai mare expertiză a noastră a fost dobândită în domenii importante, precum: clădiri de birouri, evenimente, depozitare, construcții, industrie, iar în top ne situăm cu construcții modulare pentru școli și alte proiecte din domeniul educației

Algeco - experți în școli din construcții modulare

 

Algeco este lider în construcția școlilor din containere, perfect funcționale; suntem specialiști când vine vorba de săli de clasă modulare pentru școli, săli de sport, cantine, laboratoare. Profitați la maximum de profesionalismul nostru și asigurați-vă că elevii primesc cea mai bună construcție pentru o educație de calitate.

Containerele pentru școli pot fi solicitate atât ca soluții temporare pe termen scurt, cât și pe termen lung. Clădirile special construite pentru desfășurarea activităților școlare beneficiază de un grad ridicat de flexibilitate, astfel încât în cel mai scurt timp puteți avea o construcție modernă cu săli de clasă realizate din containere modulare care impresionează prin confort şi calitate. Containerele modulare sunt ideale pentru şcoli pentru că au disponibile nenumărate opţiuni de echipare personalizata: mobilier modern cu birouri si scaune, dulapuri pentru depozitare, vestiare si echipamente pentru săli de clasă, table.

Pentru ca elevii să învețe într-un spațiu educațional complet, containerele pentru școli pot fi echipate și personalizate cu diverse pachete de servicii şi mobilier care sǎ creeze spații destinate pentru: cantine, săli de muzică, spaţii administrative, laboratoare, bucătării şi spaţii de recreere.

Activitățile elevilor nu trebuie să fie limitate din cauza lipsei de spațiu. Orele se pot desfășura în săli special amenajate dotate cu toate elemente de siguranță: stingatoare, truse de prim ajutor, semnalizare, cu vestiare și spații sanitare corespunzătoare.

V-ați gândit că cei mici, dar chiar și cadrele didactice și-ar dori o pauză de masă, într-un spațiu special amenajat? Cu Algeco, aceștia s-ar putea bucura în fiecare zi, de o masă caldă, servită într-o sala de mese modernă, sigură și curată!

Ȋn fiecare container Algeco veți regǎsi serviciile 360°, cu ajutorul cărora veți avea cu siguranță o școală modernă, dotată cu tot ce aveți nevoie! De la instalație sanitară, energie electrică, conexiune la telefonie și internet, securitate, ușurință în utilizare, abonamente de apă, tonomate cu gustări sănătoase, servicii de curățenie și multe alte beneficii.

Dar mai presus de toate acestea, o școală, fie ea mică sau mare, trebuie să fie primitoare și veselă. Folosirea culorilor vesele și a texturilor reprezintă un aspect important în amenajarea sălilor de curs, de lectură, sau de recreere, pentru că oferă încăperilor senzația de căldură și confort. Cu serviciul Algeco Deco, putem personaliza orice spațiu și le putem crea celor mici un spațiu de studiu plăcut și atractiv!

Dacă aveţi nevoie de un spaţiu nou pentru şcoala dumneavoastră sau de încăperi suplimentare, vă oferim consultanța, produsele şi serviciile de care aveți nevoie.

Întotdeauna am susținut ideea de a avea un sistem educaţional mai performant, de aceea venim în sprijinul tuturor instituţiilor educaţionale, cu soluții de spațiu avantajoase! #AlgecoSchool #SmartSchool