Containerele modulare - soluții inovatoare și eficiente | ALGECO

Containerele modulare - soluții inovatoare și eficiente

Ținând cont de situația actuală a pieței imobiliare, în care prețul de închiriere al unui spațiu comercial sau administrativ este ridicat, containerele modulare au devenit o soluție optimă și practică pentru un spațiu de birouri sau pentru desfășurarea unei activități comerciale. Construcțiile modulare, solide și durabile, pot funcționa precum o casă Lego pentru adulți.

Aceste containere sunt destinate spațiilor de șantier, parcurilor de camping, pentru cazarea temporară a unui număr mai mare de persoane, evenimentelor de mare amploare, școlilor și sălilor de clasă cu destinație temporară, facilităților industriale.

Avantajele unei clădiri construite din containere modulare

Avantajele containerelor modulare sunt numeroase, începând cu prețul și costurile minime de întreținere. La acesta se adaugă timpul de execuție mult mai mic. Astfel de construcții sunt printre cele mai ieftine tehnologii de construcţie existente pe piaţă. Puteti explora aici soluții de spațiu Algeco, observând calitatea şi confortul pe care vi-l oferim prin intermediul unităților noastre.

Orice stil vei alege, soluțiile de spațiu din containere sunt deosebit de flexibile, putând fi reconfigurate/mărite/micșorate oricând, după dorință și îmbunătățite pentru a fi cu adevărat utilizate. Acestea se pot personaliza cu ferestre și uși, pereți interiori de separare, izolare termică, instalații electrice și de apă.

Nu trebuie să neglijăm nici valorea ecologică pe care o astfel de construcție o poartă, datorită structurii durabile şi prietenoase cu mediul înconjurător.

Alege containerele Algeco pentru că sunt foarte ușor de montat și asamblat după bunul plac, putând obține uşor compartimentarea dorită

 

Construcțiile din containere modulare – soluții complete şi inteligente

Structurile modulare din containere sunt mobile, pot fi relocate și pot fi folosite pe termen lung de către beneficiari. 

Dacă te întrebi cât costă o astfel de construcție, trebuie să știi că prețurile containerelor modulare sunt decise în funcție de numărul de unități folosite și de finisaje, dar pot deveni o alternativă convenabilă ca preț pentru afacerea ta.

Soluțiile Algeco România răspund tuturor nevoilor dumneavostră. Disponibile în 4 game specifice, soluțiile noastre vă anticipează toate nevoile fiind dotate cu accesorii funcționale pentru a asigura desfășurarea activităților în condiții optime.