Gardul mobil - o soluție de împrejmuire pentru siguranța afacerii tale! | ALGECO

Gardul mobil - o soluție de împrejmuire pentru siguranța afacerii tale!

Flexibilitatea este una dintre marile provocări ale timpului nostru, în special pentru zona de construcții. Datorită numeroaselor avantaje ale acestora, soluțiile modulare pentru domeniul construcțiilor au fost catalogate drept alternative eficiente pentru clădirile și construcțiile fixe convenționale.

Orice vei alege, soluțiile de spațiu din containere sunt deosebit de flexibile, putând fi reconfigurate/mărite/micșorate oricând după dorințe și îmbunătățite pentru a fi utilizate la potențial maxim.

Căutați o soluție completă pentru cerințele dvs. de spațiu? Structurile modulare din containere sunt mobile, putând fi relocate și folosite pe termen lung de către beneficiari, în regim de închiriere sau vânzare.

Dar la Algeco, vei găsi mai mult decât construcțiile modulare! Oferim servicii de energie electrică, alimentare cu apă, infrastructura tehnică a clădirilor: rețea, telecomunicații și tehnologie, un sistem centralizat de conectare rapidă (telefon IP, Internet, etc.). De asemenea, ne ocupăm de echiparea containerelor cu elemente de mobilier și echipamente speciale: dulapuri, vestiare, rafturi de depozitare, mese și birouri. Algeco vă oferă un număr nelimitat de soluții, prin serviciile 360° pentru a satisface 100% din necesitățile dvs.

Ai nevoie și de o soluție de securitate pentru afacerea sau proiectul tău? Vezi care sunt soluțiile de împrejmuire pe care Algeco ți le propune!

 

Soluții de împrejmuire potrivite afacerii tale - gardurile mobile!

 

Indiferent de tipul de incintă, inclusiv cele care au securitate deja crescută, industriale, publice sau administrative, precum și grădinile și parcurile, gardul mobil de împrejmuire poate fi util în orice situație în care doriți să delimitați sau să protejați o anumită arie. Reprezintă soluții accesibile, durabile și complete pentru împrejmuirea spațiului dumneavoastră.

Gardul mobil poate fi folosit și în cazul în care vă doriți să împrejmuiți sau să delimitați o zonă aferentă unei instituții sau altui tip de clădire.

Datorită structurii lor rezistente, gardurile mobile sunt soluții excelente și pentru zona de organizare evenimente, festivaluri sau concerte de amploare. Ele pot fi amplasate în zona de control securitate, persoane sau vehicule. Oferă un aspect estetic, au un finisaj de calitate și se adaptează la orice tip de sezon, chiar si la cel rece cu temperaturi scăzute. Fixarea gardurilor mobile se face în dale PVC, fiind foarte ușor de instalat și de manevrat.

Algeco pune la dispoziție serviciul de închiriere garduri dacă aveți nevoie de protecție temporară.

Aveți un proiect sau doriți să aflați mai multe despre soluțiile noastre de imprejmuire? Puteți completa formularul online și veți primi oferta noastră potrivită proiectului dumneavoastră! Suntem dornici să fim partenerii dumneavoastră de încredere!