Algeco oferă soluția imediată: Incinte în conformitate cu „Distanțarea Socială” | ALGECO

Algeco oferă soluția imediată: Incinte în conformitate cu „Distanțarea Socială”

Mult așteptata relaxare va fi strict socială, întrucât, de fapt, dinamica perioadei pe care o traversăm se va menține tocmai pentru ca ieșirea din criza actuală să fie cât mai rapidă. Relansarea economică are nevoie de acțiuni energice și inspirate, de la nivelul managementului până la departamentele inferioare ale organizațiilor private și publice, deoarece orice desincronizare în acest efort comun poate întârzia sfârșitul pandemei COVID 19.

 

Definirea unei noi normalități

Se poate spune, fără a risca emfaza, că așa cum epidemia a căpătat dimensiuni planetare, la fel rezolvarea problemei nu poate fi decât globală. În acest sens, „distanțarea socială” reprezintă o soluție reală doar dacă este acceptată de populația întregului mapamond, indiferent de cultură ori nivel de trai, ceea ce implică ridicarea unei asemenea convenții la rang de normă. Cu alte cuvinte, normalitatea în privința distanței optime între indivizi urmează a fi redefinită fundamental: siguranța cetățenilor va presupune un interstițiu minim de 1,5 m.

Așadar, noțiuni precum confortul și ergonomia vor fi regândite, astfel încât orice spațiu închis să fie adaptat noilor cerințe.

Dar este posibil ca toate clădirile și birourile să fie redimensionate? Putem să restructurăm instituții și companii care, în perioada imediat următoare, ar trebui să reintre în activitate?

Chiar dacă pare incredibil, răspunsul la aceste întrebări este afirmativ și se află în proximitatea noastră. Algeco oferă soluția imediată și la cheie: incinte în conformitate cu „distanțarea socială”. Așa cum echipa Algeco România a reușit să extindă zona activă a spitalelor implicate în lupta împotriva noului coronavirus, la fel ea poate pune la dispoziția instituțiilor și companiilor interesate construcții modulare ce vor suplimenta spațiul de lucru sau de cazare, vestiarele sau sălile de luat masa.   

 

Soluții pentru segmentul de populație vulnerabilă

Măsurătorile epidemiologice au indicat faptul că generațiile în etate și persoanele cu stări patologice sunt cele mai vulnerabile la infecția cu virusul SARS-CoV-2. Prin urmare, noile norme privitoare la optimizarea zonei de relaționare interumană se referă, cu precădere, la persoanele înaintate în vârstă și la cele afectate de comorbidități. Reconfigurarea spitalelor și a instituțiilor de asistență socială va trebui să reducă la minimum asemenea riscuri, iar Algeco răspunde acestor cerințe oferind soluții eficiente și rapide - incinte în conformitate cu „distanțarea socială”.  La acestea se adaugă servicii 360°, respectiv un set de beneficii adaptat cerințelor dumneavoastră: camere separate, mobilier corespunzător, pachet de siguranță (dozator dezinfectant, detector de fum, extinctor, trusă medicală), dozator de apă potabilă, rampe pentru acces, sistem de comunicare prin microfon, servicii de igienizare ș.m.a.

Pentru ca rezidenții centrelor de asistență socială și ai căminelor de seniori să nu sufere din cauza lipsei de comunicare și interacționare cu rudele și persoanele dragi, Algeco pune la dispoziție camere de vizitare modulare, ce permit întâlniri față în față, dar în condiții de siguranță în raport cu interlocutorul și cu factorii exteriori.

Flexibilitatea construcțiilor Algeco are două valențe. Pe de-o parte, se referă la anexarea ușoară a containerelor pe terenul din preajma oricărei instituții, pe de altă parte, include standarde europene în ceea ce privește calitatea parametrilor constructivi (pereți interiori de separare, izolare termică, instalații electrice și de apă etc.). În plus, soluția Algeco răspunde la cea mai stringentă cerință a perioadei actuale: incinte modulare în conformitate cu „distanțarea socială”.

Altfel spus, suntem aproape de dumneavoastră asigurând spații pentru distanțarea optimă!