Soluțiile Algeco pentru împrejmuire și mobilarea spațiilor modulare | ALGECO

Soluțiile Algeco pentru împrejmuire și mobilarea spațiilor modulare

În noua conjunctură social-economică, orice proiect trebuie să țină seama de redefinirea normalității atât în ceea ce privește standardele constructive cât și distanța optimă în relațiile interumane. Nu este vorba aici doar de „distanțarea socială”, ce presupune o rază de cca 2 metri în jurul oricărei persoane, ci și de consecințele structurale ale zonei înconjurătoare și ale incintelor corespunzătoare oricărei construcții. Siguranța și confortul presupun o nouă abordare, prin urmare, Algeco oferă soluții flexibile pentru împrejmuire și mobilarea spațiilor modulare.

Soluții pentru împrejmuire

Tot mai multe situații concrete, de pe teren, solicită sisteme de împrejmuire care să se adapteze la o reconfigurare permanentă. Pe un șantier în lucru, de exemplu, plasarea construcțiilor modulare poate implica o izolare a unui spațiu exterior într-o continuă transformare, conformă cu etapele de proiectare. Aceste faze de lucru impun garduri mobile, care să protejeze birourile, spațiile de cazare, de servire a mesei și de depozitare. Algeco oferă asemenea sisteme modulare de îngrădire, ce urmăresc cu fidelitate orice contur periferic.

Gardurile mobile metalice reprezintă soluția ideală de protecție temporară pentru zona atribuită unui anumit proiect. Indiferent de domeniul de activitate sau de amplasarea acestuia, împrejmuirea exterioară va delimita aria și va proteja bunurile împotriva furturilor și a vandalismului. În funcție de necesitățile clientului, serviciile 360° de la Algeco pun la dispoziție opțiunea de închiriere sau de vânzare garduri mobile, la care se adaugă: instalare facilă, siguranță înaltă, finisaje de calitate, dar și un aspect estetic plăcut, îmbinat perfect cu restul elementelor. Domeniile de activitate în care se poate utiliza acest sistem mobil de împrejmuire sunt variate, de la cel industrial, agricol sau comercial, la cel sportiv sau cel de organizare de evenimente.

Soluții pentru mobilarea spațiilor modulare

Optimizarea spațiilor interioare este asigurată prin mobilierul pe care Algeco îl pune la dispoziția beneficiarului, astfel încât activitatea acestuia să fie posibilă încă din ziua recepției. Gama premium constă într-un set de mobilier și accesorii cu linii elegante și ergonomice pentru birourile, sediile și spațiile de evenimente. Materialele nobile dau fiecărui component un caracter de lux, astfel încât personalul angajat va avea condiții de lucru motivante pentru o activitate performantă.

Modulele Advance și Progress beneficiază de un pachet de elemente necesare pentru organizarea întâlnirilor de lucru în cele mai bune condiții. Spațiu generos, funcționalitate, rafinament: totul este prezent în acest mobilier pentru containere și în accesoriile sale corespunzătoare, alcătuind un concept unitar și personalizat prin designul ce integrează armonios formele interioare cu cele exterioare. Acest echipament permite îmbinarea modulelor prefabricate Advance și Progress într-o manieră elegantă și eficientă, deopotrivă. Pentru o imagine care să reflecte atenția pe care compania beneficiară o acordă tuturor angajaților și pentru a crește prestigiul brandului respectiv, calitatea acestui echipament de mobilier devine un atú esențial, specific serviciului la cheie asigurat de Algeco.

Siguranța și flexibilitatea soluțiilor Algeco pentru împrejmuire și mobilarea spațiilor modulare permit adaptarea la toate condițiile impuse de „distanțarea socială”, astfel încât confortul și, implicit, productivitatea beneficiarului să atingă cele mai înalte cote.

Echipa Algeco vă oferă soluția de împrejmuire și mobilare a containerelor la cheie, pentru orice locație și într-un timp record. Nu ezitați să ne contactați!

 

#AlgecoSocialDistancing #AlgecoSmartOffice #Smartspace

 

Keywords: spații modulare de la Algeco, garduri mobile, împrejmuire, mobilare, containere, mobilier premium, „distanțare socială”.