Soluții Algeco în combaterea COVID-19 | ALGECO

Soluții Algeco în combaterea COVID-19

Extinderea spațiilor pentru aplicarea noilor norme de distanțare

În urma evenimentelor pe care le-a generat pandemia COVID 19, întreaga omenire este nevoită să-și reconsidere paradigma existenței, în ceea ce privește atât confortul de zi cu zi al individului, cât și strategia de protecție a populației. Ambele aspecte au un punct comun: norma de siguranță a spațiului interuman. Protejarea împotriva infectării cu viruși presupune distanțarea persoanelor - iată lecția pe care societatea contemporană a fost nevoită s-o învețe în această perioadă, iar statisticile mereu actualizate au făcut ca mesajul să pătrundă în memoria colectivă de lungă durată.

Cum vom putea să ne întoarcem la serviciu fără teama infectării? Ne vom simți în largul nostru și vom munci cu eficiență și plăcere acolo unde știm că incinta este relativ restrânsă? Cum vom putea transforma locul de muncă într-un spațiu adecvat noilor norme de distanțare?  

La toate aceste întrebări, Algeco oferă un răspuns concret și imediat: construcția modulară. Containerele sunt cele care permit extinderea spațiilor pentru aplicarea noilor norme de distanțare. Astfel, reflexul pe care oamenii l-au dobândit deja în această perioadă va putea fi menținut acolo unde ne desfășurăm activitatea profesională.

Deși au dimensiuni standardizate, construcțiile prefabricate de la Algeco se pot adapta oricăror cerințe, de la vestiare și săli de luat masa la incinte sanitare, de lucru ori de cazare. Confortul fizic și psihic al angajatului solicită o redimensionare a tuturor acestor spații, tocmai pentru ca ritmul său de viață să continue nestingherit în noul context al normelor de coabitare.

Rapiditatea și flexibilitatea permise de construcțiile Algeco nu afectează cu nimic calitatea și facilitățile presupuse de orice clădire modernă. Dimpotrivă, acestea fac parte din standardele oferite implicit: pereți interiori de separare, izolare termică, instalații electrice și de apă etc.

Algeco - lider european în soluții pentru extinderea spațiului

Datorită promptitudinii echipelor de lucru, Algeco România a reușit să acumuleze o experiență semnificativă în „prima linie” a luptei împotriva noului coronavirus, reușind să amplaseze asemenea spații modulare în proximitatea unor spitale importante din țară. Soluțiile noastre au presupus mereu adaptarea la noi situații și condiții, motiv pentru care pericolul contaminării a devenit un obiectiv principal.

Astfel, una dintre concluziile specialiștilor a fost aceea că deplasarea frecventă a persoanelor reprezintă una dintre cele mai importante surse de infectare. Pentru ameliorarea acestei situații, a devenit evident faptul că evitarea deplasării personalului angajat este cea mai bună soluție. În consecință, extinderea spațiilor pentru aplicarea noilor norme de distanțare se poate face și cu scopul de a crea locuri de cazare pentru angajați, ceea ce reduce în mod considerabil riscul contaminării.

Algeco a devenit lider în domeniul clădirilor modulare din Europa, datorită experienței dobândite în livrarea ireproșabilă și rapidă a produsului final. Tot acest profesionalism este pus în slujba creării unor spații confortabile indiferent de destinația lor: clădiri de birouri, evenimente, depozitare, industrie, sanitare, laboratoare, cabinete, dormitoare, cantine, săli de lectură sau de recreere etc.

Paradoxal, așa numita „distanțare socială” poate deveni un bun prilej de regândire a spațiului necesar interacțiunii umane, astfel încât noile condiții să pună într-o nouă lumină ideea de dialog. De aceea, extinderea spațiilor pentru aplicarea noilor norme de distanțare este principala noastră preocuparea în această perioadă, având în vedere faptul că perspectivele pe termen scurt și mediu ale oricărui proiect de clădire vor implica, foarte probabil, asemenea condiții.

În plus, containerele Algeco vă oferă servicii 360°, ceea ce înseamnă un pachet de beneficii adaptat la cerințele dumneavoastră: energie electrică, securitate, stingatoare, conexiune la telefonie și internet, truse de prim ajutor, semnalizare, vestiare și spații sanitare corespunzătoare, abonamente de apă, tonomate cu gustări sănătoase, servicii de curățenie.

Pentru a identifica riguros toate aceste necesități, echipa noastră vă oferă consultanța aferentă, astfel încât produsul final să fie la nivelul așteptărilor dumneavoastră.

Suntem convinși că orice expriență nouă, oricât de complicată ar părea la prima vedere, poate reprezenta un nou succes, în măsura în care există dispoziție pentru dialog și profesionalism.

În noi veți găsi întotdeauna partenerul pentru ambele premise.

Pǎstrǎm distanța, dar vǎ suntem aproape prin soluțiile noastre de spațiu modular!