Soluțiile Algeco pentru școli | ALGECO

Soluțiile Algeco pentru școli

Cine a spus că unitățile școlare trebuie să fie în contradicție cu estetica și confortul nu a aflat de noile construcții modulare care pot deveni spații moderne pentru instituțiile de învățământ! Algeco România este lider în construcția de săli de clasă la standarde europene, cu o experienţă de neegalat și de o calitate ireproșabilă a construcțiilor modulare în sectorul privat şi de stat. Compania noastră reprezintă una dintre cele mai atractive şi fiabile alegeri pentru instalarea spaţiilor temporare de studiu, deoarece dezvoltă permanent soluţii astfel încât să poată realiza spaţii cât mai plăcute şi utile din unităţile modulare deținute.

Școlile din containere, soluții inovative!

Algeco proiectează şi furnizeazǎ diferite tipuri de unități de mici, medii și mari dimensiuni, gândite pentru a suplimenta spațiul în diverse situații, chiar și pentru școli. Prin eliminarea pereţilor despărţitori, se pot obţine spaţii de dimensiuni diferite în funcţie de nevoile dumneavoastră: săli de clasă, cancelarii, cantine, vestiare, unităţi sanitare.

În principal, containerele pentru școli sunt proiectate cu toate dotările necesare desfășurării tuturor tipurilor de activități educaționale și de formare. Astfel, aspectul încǎperilor și dimensiunea acestora rămân mereu variabile. Prin adăugarea sau eliminarea modulelor individuale sau a mobilierului, orice încǎpere poate fi redimensionată rapid și ușor.

Containerele pentru școli pot fi utilizate atât ca soluții temporare, cât și pe termen lung. Datorită experienţei noastre îndelungate beneficiaţi de un grad ridicat de flexibilitate, iar în câteva săptămâni puteți avea o construcție modernă cu săli de clasă realizate din produse care impresionează prin confort şi calitate.

Pentru a vă oferi un spațiu educațional complet, Algeco vǎ pune la dispoziție diverse pachete de servicii şi mobilier care sǎ persnalizeze şi sǎ fructifice spaţii precum: cantine, săli de muzică, spaţii administrative, laboratoare, bucătării şi spaţii de recreere.

Ce beneficii ai dacă alegi școala Algeco?

Solutiile modulare pentru școli oferă flexibilitate maximă, având posibilitatea de extindere, retragere sau relocare. Containerele sunt ideale pentru şcoli pentru că au disponibile nenumărate opţiuni de echipare: birouri, scaune, dulapuri, vestiare, echipamente pentru săli de clasă, table. Ele pot fi reconfigurate oricând și cu orice element, așa că pot deveni deosebit de luminoase, adăugând geamuri de diferite mărimi, fiind extrem de potrivite pentru desfășurarea orelor de curs.

Digitalizarea şi noi forme de învățare, acestea sunt provocări educaționale actuale ce nu mai pot fi întâmpinate de educația frontală și clădirile școlare tradiționale. Școlile Algeco sunt orientate spre viitor, sunt concepte noi, cu spații flexibile, care se adaptează întotdeauna nevoilor curente.

Să nu uităm de rețeaua de calculatoare și telefonie, aspect important pentru o școală permanent conectată! Cu serviciul Data, școala dumneavoastră va avea propria rețea securizată și spații dedicate cu internet și telefonie.

Opţiunile de economisire a energiei, precum senzorii de mişcare pentru lumină sau soluţiile de economisire a apei, vă ajută nu doar să cheltuiți mai puțin pe utilități, ci le și oferă o lecție de responsabilizare copiilor în relație cu natura.

Soluțiile Algeco pentru școli oferă elevilor, dar și cadrelor didactice, un mediu sigur, plăcut și cât mai propice pentru desfășurarea activitățiilor educative. In proiectarea unui astfel de spațiu elemenete precum: lumină, structură, aer, temperatură, acustică, sunt atent analizate şi luate în calcul, deoarece pe lângă funcția educativă pură, acestea trebuie să răspundă și nevoilor de viață ale elevilor și profesorilor.

Clădirile școlilor executate de ALGECO sunt produse inteligente care oferă toate avantajele unei şcoli tradiționale, dar printr-un design unic şi modular: fie ca soluție provizorie pentru recondiționarea clădirii existente sau pentru utilizare permanentă. Pentru a vǎ eficientiza cheltuielile vǎ punem la dispoziție atât varianta de închiriere, cat şi varianta de vânzare.

Dacă aveţi nevoie de un spaţiu nou pentru şcoala dumneavoastră sau de încăperi suplimentare, vă oferim consultanța de care aveți nevoie și vă arătăm avantajele containerelor pentru școli, dar și a serviciilor pe care vi le putem oferi împreună cu acestea. Astfel, construcția realizată din containere va fi o investiție de succes!