Spațiul modular de la Algeco - Cea mai rapidă soluție pentru școli și spații de depozitare, în contextul „Distanțării Sociale" | ALGECO

Spațiul modular de la Algeco - Cea mai rapidă soluție pentru școli și spații de depozitare, în contextul „Distanțării Sociale"

Ultimele statistici arată că pericolul pandemei COVID 19 rămâne cât se poate de actual. După o perioadă de acalmie, se constată o revenire a cifrelor alarmante, ce ridică semne de întrebare cu privire la perioada imediat următoare: când și cum se va redresa economia țării? Care vor fi noile măsuri de siguranță în școlile românești pentru îndeplinirea condițiilor impuse de „distanțarea socială”? Cum se pot extinde spațiile instituțiilor și companiilor pentru ca activitatea acestora să se desfășoare în ritm normal?

 

Soluții pentru școli

În urma unei vaste experiențe dobândite chiar în perioada actualei epidemii, Algeco oferă cea mai rapidă soluție pentru școli, prin extinderea ariei active a acestora. Spațiul modular al containerelor se poate lărgi, prin anexare pe orizontală sau pe verticală, până la atingerea unor cote optime. Astfel, clasele, birourile, bibliotecile sau laboratoarele pot fi redimensionate în timp record, asigurând elevilor condiții de siguranță de-a lungul tuturor activităților presupuse de procesul educațional. Spațiul modular de la Algeco se adaptează la prioritățile actuale ale școlilor atât în ceea ce privește norma de „distanțarea socială”, cât și referitor la confortul psihic al elevilor și al personalului didactic. De asemenea, este de remarcat faptul că, odată recepționată, soluția Algeco nu exclude reconfigurări ulterioare. Proiectele sunt deschise, iar echipa de specialiști poate readapta structura containerelor la cerințele aflate într-o continuă dinamică.  

 

Soluții pentru spații de depozitare 

Relansarea economică depinde, în primul rând, de flexibilitatea și dinamica managementului. Brandurile care înțeleg ritmul și oportunitățile oferite de actuala criză, pot transforma dezavantajul instabilității în șansa de a schimba strategia de dezvoltare a organizației. În acest demers, un factor important îl reprezintă reorganizarea zonei de lucru, ceea ce implică, dese ori, nevoia de sporire sau de reamplasare a spațiilor de depozitare. Containerele de la Algeco permit extinderea sau mutarea acestor magazii, astfel încât frontul activ să ofere toate condițiile impuse de „distanțarea socială”. În această perioadă, evoluția pieței se dovedește a fi imprevizibilă, motiv pentru care spațiile modulare de la Algeco reprezintă un concept dinamic, mereu adaptabil la conjuncturi economice diferire. Cu eforturi financiare minime, containerele destinate spațiilor de depozitare pot fi redimensionate ulterior conform noilor cerințe.

 

Standarde de calitate la nivel european

Serviciile 360° se referă la un set întreg de beneficii adaptat cerințelor particulare ale beneficiarului: pachet de siguranță (dozator dezinfectant, detector de fum, extinctor, trusă medicală), mobilier corespunzător, dozator de apă potabilă, rampă pentru acces, sistem de comunicare prin microfon, servicii de igienizare ș.m.a. La toate acesta, se adaugă standarde europene în ceea ce privește calitatea parametrilor constructivi (pereți interiori de separare, izolare termică, instalații electrice și de apă etc.).

Concluzia nu poate fi decât una: containerul de la Algeco reprezintă, într-adevăr, cea mai rapidă soluție pentru școli și spații de depozitare, în contextul „distanțării sociale”. 

 

Nu vă cerem să ne credeți pe cuvânt. Verificați-ne!

Vă așteptăm!