Evenimente

Header tabs

Photos
Application 

Dacă vă doriţi ca evenimentul organizat să fie unic şi să vă depăşească aşteptările, noi avem soluţia ideală.

Va oferim spaţii funcționale, ergonomice și personalizate care reprezintă soluţia rapidă, flexibilă si de înaltă calitate pentru organizare ireprosabilă a unui eveniment cultural sau de divertisment. Algeco are experienţa şi produsele potrivite pentru a vă asigura un eveniment de succes

Ȋnţelegem perfect importanţa evenimentului dumneavoastră, indiferent de domeniul de activitate şi suntem pregătiţi să vă oferim o gama largă de produse şi servicii pentru organizarea unui astfel de eveniment.

Ȋn funcţie de complexitatea şi tipologia evenimentului organizat, selectam profesionişti din diversele departamente care, împreună cu managerul de proiect formează cea mai bună echipă de lucru. Astfel suntem siguri că vă vom putea oferii cele mai bune servicii pentru ca evenimentul să iasă perfect.

Avem expertiza, parteneri şi credem într-o colaborare de lungă durată pentru a putea planifica şi organiza evenimente corporate în diverse locaţii din Romania şi din străinătate şi vă putem oferi un pachet complex de produse şi servicii.

Containerele Algeco pot fi foarte uşor transformate în scenă, post de pază, puncte de control pentru raliuri, platforme pentru concursuri de motociclete, vestiare pentru pârtii de ski, etc. Algeco este furnizorul potrivit pentru a oferii soluţii personalizate şi adaptate bugetului, de la un spectacol în aer liber restrâns până la campionate olimpice mondiale, respectând termenele stabile

Aveți un proiect similar sau doriți să aflați mai multe despre o soluție specifică Algeco ?

Nu știți cum să vă configurați proiectul și doriți să beneficiați de un studiu personalizat?

Consilierii noștri vă stau la dispoziție de luni până vineri, între orele 9:00 și 18:00

În afara orelor de program, nu ezitați să completați cererea online.

Sună-mă