Pot deveni containerele modulare cea mai bună opțiune pentru tine și afacerea ta? | ALGECO

Pot deveni containerele modulare cea mai bună opțiune pentru tine și afacerea ta?

Ți-ai imaginat vreodată că un banal container, utilizat în mod normal pentru transportul mărfurilor și depozitarea acestora, poate avea în anul 2019 nenumărate întrebuințări la care nici nu te gândeai?

În prezent, un container poate avea utilizări extrem de variate: container pentru birou, pentru șantier, containere pentru evenimente, container comercial, container sanitar, pentru vestiare și nu în ultimul rând container ce poate deservi drept locuința.

Cu o structură metalică cu grosimi între 3 şi 14mm, de tip monobloc sau modular, containerle au devenit un sistem de constructie foarte apreciat în diverse domenii, având utilități variate.

 

Tipurile de containere disponibile în 2019

Înainte de a detalia tipurile de containere disponibile pe piață, trebuie avute în vedere principalele avantaje ale acestui sistem de construcție.

Containerele sunt construcții solide și durabile, cu o rezistență mare la cutremure sau condiții meteo nefavorabile, pot fi personalizate și echipate după nevoile și cerințele dumneavoastrǎ. Sunt ușor de îmbinat și foarte flexibile putând fi reconfigurate/mărite/micșorate oricând și să nu uităm de accesibilitatea prețurilor și costurilor de întreținere, care sunt mult mai mici în comparație cu cele ale unei clădiri clasice.

Containerele Algeco se pot uni între ele, pereții despărțitori fiind eliminați, obținându-se astfel construcții modulare flexibile. Datorită posibilităţilor variate de asamblare, pot fi realizate clădiri de pana la P+2, cu scară de acces la exterior sau cu scară interioară, cu holuri, încăperi compartimentate, săli special amenajate. Astfel, din containerele modulare se pot construi: grădinițe, școli, case de vacanță, restaurante, birouri sau cămine pentru studenți.

 

Containere modulare birou – destinate clădirilor de birouri sau celor administrative, pot fi configurate în diferite moduri pentru a oferi flexibilitate atât unui volum mare de personal cât şi unuia mai restrâns. Flota noastră este disponibilă la nivel naţional în zone rezidenţiale, dar şi în locaţii greu accesibile.  Aceste tipuri de containere sunt cel mai adesea oferite spre închiriere, dar sunt disponibile și pentru vânzare.

 

Containere modulare organizare șantier - sunt folosite în mare parte pentru a crea spații pentru dormitoarele angajaților, săli de festivități, birouri modulare supraetajate, clădiri modulare pentru alte activități. Acestea se se pot dota cu aparate de aer condiționat, convectoare pentru căldură, prize etc..

 

Containere pentru depozitare – sunt folosite în special în aria comercială pentru magazine, restaurante, standuri care au nevoie de spații de depozitare. Acestea sunt spațioase, sunt dotate cu încuietori de înaltă securitate și sunt concepute pentru a le muta cu ușurință în  diferite locaţii.

 

Containere modulare pentru scoli – sunt flexibile, adaptate mărimii şi caracteristicilor necesare întrebuinţării, disponibile la un cost rezonabil. Acestea sunt potrivite pentru săli de clasă, cantine, săli de muzică, spații administrative, laboratoare, bucatării şi spații de recreere.

Containerele pentru școli pot fi extinse  cu cele sanitare, configurația acestora fiind realizată în funcție de cerințele clientului. Containerele sanitare pot fi echipate cu duşuri/toalete/lavoare separate prin pereți interiori cu uși, chiuvete, oglinzi, pisoare, ferestre pentru aerisire cu geam termopan etc.

 

Algeco, cele mai noi şi avansate containere

 

Pentru ca serviciile pe care le oferim să se ridice la un nivel de top în ceea ce priveşte profesionalismul,  oferim clienţilor noștri cele mai noi şi mai adaptate soluţii de pe piaţa producerii, furnizării, transportului şi montajului de containere, asigurând întreg confortul utilizatorilor.