Containere pentru Evenimente - ALGECO

Containere pentru Evenimente

 

CONTAINERE EVENIMENTE

La Algeco vă punem la dispoziție containere modulare de ultimă generație, perfecte pentru evenimentele companiei dumneavoastră, care satisfac cele mai exigente cerințe de estetică, confort, spațiu și siguranță. Spațiile modulere pentru evenimente realizate de Algeco oferă un răspuns eficient și rapid la necesitatea instalării, dezinstalării, a structurilor de locuit, a standurilor și a expozanților pentru târguri și competiții sportive sau evenimente muzicale. De peste 10 ani în România ne-am specializat în containere pentru evenimente precum târguri, congrese, convenții și o multitudine de alte evenimente. La containerele pentru congrese și la containerele pentru târguri oferim soluții inovatoare, care îndeplinesc cele mai înalte așteptări în ceea ce privește designul, calitatea și conformitatea cu standardele actuale.

AVANTAJELE CONTAINERELOR ALGECO PENTRU EVENIMENTE

Gama noastră de containere pentru evenimente se distinge față de alte facilități de construcție prin versatilitate şi fiabilitate. Fiecare unitate este adaptată individual pentru a evidenția particularitățile oricărui tip de eveniment, aceste structuri prezentând o serie de avantaje și caracteristici comune:

Rezistență

Containerele pentru evenimente, în ciuda adaptabilității lor, sunt special concepute pentru a rezista fără a resimți fluxul masiv de oameni și condițiile meteo nefavorabile.

Durabilitate

Construcțiile Algeco garantează respectarea mediului înconjurător prin selectarea materialelor și a tehnicilor de construcție și prin poluare scăzută, comparativ cu construcțiile tradiționale. Producția în medii controlate, reducerea volumul de deșeuri, diminuarea emisiilor de praf și a nivelurilor de poluare fonică stau la baza managementului calității aplicat în cadrul companiei.

Rentabilitatea

Containerele pentru evenimente sunt proiectate pentru reutilizarea în diferite târguri și expoziții, ceea ce vă permite să amortizați investiția inițială și să optimizați resursele companiei prin administrarea inteligentă a acestora. Principalele utilizări ale containerelor modulare Algeco sunt expoziții, cabine pentru spectacole, târguri, showroom-uri, puncte de acreditare, vânzări și informații, facilități pentru radiodifuziune sau televiziune, camere VIP primire, baruri și / sau pentru controlul accesului. Algeco sustine organizatorii pentru a se asigura de realizarea oricarui proiect conform termenelor agreate. Pentru a va putea bucura de întreg confortul vă punem la dispoziție servicii 360˚ precum:

  • Consultanță
  • Proiectare
  • Constructie
  • Mentenanta
  • Mobiier
  • Sisteme de alimentare cu apa si colectare a apelor uzate
  • Generatoare electrice si sisteme de iluminat pentru locatii izolate
  • Servicii de paza adaptate nevoilor
  • Servicii de curatenie si intretinere
  • Toatele ecologice, containere sanitare cu dusuri