Soluții distanțare socială | ALGECO

Soluții distanțare socială

SOLUȚIILE ALGECO PENTRU „DISTANȚAREA SOCIALĂ”

Cea mai importantă consecință socială a pandemiei se referă la normalitatea în privința distanței optime între indivizi, care presupune un interstițiu minim de 2 m. Așadar, noțiuni precum confortul și ergonomia vor fi regândite, astfel încât orice spațiu închis să fie adaptat noilor cerințe.


Soluții pentru agenții economici și instituțiile publice
Concluzia specialiștilor a fost aceea că deplasarea frecventă a persoanelor reprezintă una dintre cele mai importante surse de infectare. Prin urmare, extinderea spațiilor pentru aplicarea noilor norme de distanțare poate avea ca scop și crearea condițiilor de lucru pentru angajați, ceea ce reduce în mod considerabil riscul contaminării. Algeco a devenit lider în domeniul clădirilor modulare din Europa datorită experienței dobândite în livrarea ireproșabilă și rapidă a produsului final. Tot acest profesionalism este pus în slujba creării sau extinderii spațiilor interioare indiferent de destinația lor: clădiri de birouri, sau de cazare, evenimente, industrie, depozitare, sanitare, vestiare, laboratoare, cabinete, dormitoare, săli de luat masa, de lectură sau de recreere etc. În plus, containerele Algeco vă oferă servicii 360°, ceea ce înseamnă un pachet de beneficii adaptat cerințelor dumneavoastră: gama completă de mobilier, echipamente și accesorii pentru birouri, soluții de SSM (stingǎtoare, truse de prim ajutor, detector de fum, semnalisticǎ), etc., dar și servicii precum conexiune internet, energie electrică, securitate, inclusiv servicii de curățenie, utilare și facilitǎți complete (abonamente de apă, tonomate cu gustări sănătoase). Și pentru cǎ ne aflǎm într-o nouǎ paradigmǎ legatǎ de regulile de igieninǎ personalǎ cât și a spațiilor de lucru, regǎsim acum în portofoliul Algeco o gamǎ variatǎ de soluții specifice: mâner pentru deschidere fǎrǎ atingere, panou separator din plexiglas, dispenser vertical pentru dezinfectare, covorașe distanțare socialǎ, etc.. Pentru a identifica toate aceste necesități, echipa noastră vă oferă consultanța aferentă, astfelîncât nevoia de spațiu la cheie să fie la nivelul așteptărilor dumneavoastră.


Soluții pentru segmentul de populație vulnerabilă
Noile norme privitoare la optimizarea zonei de relaționare interumană se referă, cu precădere, la persoanele înaintate în vârstă și la cele afectate de comorbidități. Reconfigurarea spitalelor și a instituțiilor de asistență socială va trebui să reducă la minimum asemenea riscuri, iar soluțiile Algeco pentru „distanțarea socială” răspund acestor cerințe, cu soluții eficiente și rapide: camere separate, mobilier corespunzător, pachete de siguranță (dozator de apă potabilă, rampe pentru acces, sistem de comunicare prin microfon, ș.a.m.d..) Pentru ca rezidenții centrelor de asistență socială și ai căminelor de seniori să nu sufere din cauza lipsei de comunicare și interacționare cu rudele și persoanele dragi, Algeco pune la dispoziție camere de vizitare modulare, ce permit întâlniri față în față, dar în condiții de siguranță în raport cu interlocutorul și cu factorii exteriori. Flexibilitatea construcțiilor Algeco are două valențe. Pe de-o parte, se referă la anexarea ușoară a containerelor pe terenul din preajma oricărei instituții, pe de altă parte, include standarde europene în ceea ce privește calitatea parametrilor constructivi (pereți interiori de separare, izolare termică, instalații electrice și de apă etc.). Soluțiile Algeco pentru „distanțarea socială” răspund la cea mai stringentă cerință a perioadei actuale: adaptarea rapidă a spațiului interior la noile norme de siguranță și confort interuman. Altfel spus, suntem mai aproape de dumneavoastră asigurând spații pentru distanțarea optimă.

 

SERVICII 360°

 

Pe lângă soluții care ajută la distanțarea socială, Algeco oferă și o serie de servicii care pot ajuta în contextul crizei actuale, precum dezinfectare, controlul apei și controlul aerului.