CONTAINERELE ALGECO, SOLUȚII PENTRU SPITALE TEMPORARE | ALGECO

CONTAINERELE ALGECO, SOLUȚII PENTRU SPITALE TEMPORARE

Solutii pentru spitale temporare

 

Containere Algeco pentru situații speciale!

 

 

Când spitalele devin neîncăpătoare în situațiile de urgență, Algeco poate furniza la cerere soluții de spațiu rapide și complexe care pot servi drept spitale temporare sau spitale mobile.

Containerele Algeco folosite în sectorul sănătății funcționează în condiții normale, având spații special dedicate pentru recepție, săli de așteptare, săli de examinare, camera de urgență sau laboratoare.

 

SOLUȚII ALGECO 360° PENTRU SERVICII MEDICALE COMPLEXE

 

Containerele spital sunt instalate cu numeroase echipamente medicale și servicii aditionale containerelor sanitare, cu ajutorul cărora veți avea cu siguranță un întreg sistem medical perfect funcțional:

  • Paturi, scaune, dulapuri de depozitare și mobilier necesar
  • Grupuri sanitare cu cel mai înalt grad de curăţenie şi igienă și opțiuni de echipare corespunzătoare
  • Compartimentare individuală și grad ridicat de confort pentru pacienți și pentru desfășurearea activităților medicale
  • Timp de livrare scurt

 

Vă oferim un ansamblu de containere modulare ce pot deveni oricând un spital mobil în situații care cer măsuri urgente! Toate solutiile Algeco sunt pe deplin în conformitate cu normele legale de igienă și sănătate.

 

Aveți întrebări? Suntem aici în orice situație!

 

Datorită timpului scurt de instalare, a costurilor accesibile, precum și a calității materialelor de construcție containerele furnizate de Algeco sunt soluția optimă pentru a extinde un spital temporar, sau pentru a-l realiza.

 

SOLICITĂ O OFERTĂ